Συνελήφθη στην Αγία Παρασκευή 23χρονος για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών στα Βόρεια Προάστια

Συνελήφθη τις βραδινές ώρες της Κυριακής 20/8/2023, στην περιοχή της Αγίας Παρασκευής, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής, 23χρονος ημεδαπός για παράβαση της νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών και περί όπλων.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της Ελληνικής Αστυνομίας, στο πλαίσιο δράσεων της Υπηρεσίας, για τη σύλληψη εμπόρων-διακινητών ναρκωτικών και κατόπιν διερεύνησης

πληροφοριών αναφορικά με τη δράση του κατηγορουμένου στη διακίνηση ακατέργαστης κάνναβης, στην περιοχή της Αγίας Παρασκευής και της ευρύτερης περιοχής των Βορείων Προαστίων Αττικής, εντοπίστηκε ο κατηγορούμενος και πιστοποιήθηκε η εγκληματική του δράση.

Από έρευνα στην οικία και την κατοχή του, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν: 223 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, αεροβόλο πιστόλι, πλήθος μεταλλικών σφαιριδίων, 6 αμπούλες αερίου, 2 ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας, το χρηματικό ποσό των 5.480 ευρώ και κινητό τηλέφωνο.

Ο συλληφθείς, οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

The post Συνελήφθη στην Αγία Παρασκευή 23χρονος για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών στα Βόρεια Προάστια appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Συνελήφθη, Αγία Παρασκευή 23χρονος, Βόρεια Προάστια,synelifthi, agia paraskevi 23chronos, voreia proastia