Συνεδριάζει στις 23 Ιουνίου το Δημοτικό Συμβούλιο Κηφισιάς

Σε συνεδρίαση προχωρά το Δημοτικό Συμβούλιο Κηφισιάς, την Τετάρτη 23 Ιουνίου, στις 19:30, η οποία θα πραγματοποιηθεί μέσω τηλεδιάσκεψης.

Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης:

Παραχώρηση ή µη σχολικών χώρων της πρωτοβάθµιας εκπ/σης στο ΝΠΔΔ «ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΜΕΡΙΜΝΑ» Δήµου Κηφισιάς, για την υλοποίηση του προγράµµατος «Καλοκαιρινός Παιδότοπος 2021».Λήψη απόφασης για τη ρύθµιση οφειλών και τη µείωση µισθωµάτων των σχολικών κυλικείων του Δήµου Κηφισιάς.Αναρίθµηση ακινήτων επί της οδού Χειµάρρας
στη Νέα Ερυθραία.Ανάκληση της υπ’ αρ. 426/2013 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου, µε την οποία είχε παραχωρηθεί µία θέση στάθμευσης, επί της οδού Εµµ. Μπενάκη στην Κηφισιά.Επί της υπ’ αρ. 79/2020 απόφασης της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής, η οποία αφορά κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη διασταύρωση των οδών Τατοΐου και Κολοκοτρώνη στη Ν. Ερυθραία.Επί της υπ’ αρ. 10/2021 απόφασης της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής, η οποία αφορά επαναξέταση της υπ’ αρ. 9/2019 απόφασης της ΕΠΖ για µονοδρόµηση των οδών Τσόκρη και Μουστάκα, στην Κηφισιά.Γνωµοδότηση περί όχλησης ή µη καταστήµατος υγειονοµικού ενδιαφέροντος «κατάστηµα παροχής υπηρεσιών καλλωπισµού αισθητικής και περιποίησης νυχιών, προσωπικής υγιεινής και φροντίδας σώµατος-µασάζ, εμπόριο συναφών καλλυντικών, αξεσουάρ και ειδών καλλωπισµού» στο ακίνητο επί της οδού Διονύσου 1, Ο.Τ. 73, στην Κηφισιά.Πρακτική άσκηση του Ξ.Δ. του Γεωργίου, σπουδαστή του ιδιωτικού ΙΕΚ «ΑΚΜΗ», µε ειδικότητα «Τεχνικός Εφαρµογών Πληροφορικής (Πολυµέσα/Web Designer – Developer/Video Games)» στον Δήµο Κηφισιάς.Έγκριση για την καταστροφή άχρηστων υλικών.

The post Συνεδριάζει στις 23 Ιουνίου το Δημοτικό Συμβούλιο Κηφισιάς appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Συνεδριάζει, 23 Ιουνίου, Δημοτικό Συμβούλιο Κηφισιάς,synedriazei, 23 iouniou, dimotiko symvoulio kifisias