Συνεδρίαση Διοικητικού Συμβουλίου ΚΕΔΕ στις 21 Νοεμβρίου

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΕΔΕ θα συνεδριάσει αύριο, Τρίτη 21 Νοεμβρίου 2017, στις 11:30 το πρωί στα γραφεία της Ένωσης (Ακαδημίας 65 και Γενναδίου 8, 3ος όροφος).

Στο επίκεντρο της συνεδρίασης θα βρεθούν θέματα που αφορούν στις δράσεις και τις πρωτοβουλίες που ανέλαβε η Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδος κατά τη διάρκεια των πρόσφατων πλημμυρών που έπληξαν τη Δυτική Αττική.

Επιπλέον θα συζητηθεί και η διαδικασία προετοιμασίας και οργάνωσης του ετήσιου τακτικού συνεδρίου της ΚΕΔΕ

το οποίο θα διεξαχθεί στα Ιωάννινα από τις 30 Νοεμβρίου έως τις 2 Δεκεμβρίου 2017.

Ακολουθεί η ημερήσια διάταξη της θεματολογίας της συνεδρίασης:

Επικύρωση πρακτικών Διοικητικού Συμβουλίου.Ενημέρωση προέδρου.Ενημέρωση για τις δράσεις που ανέλαβε η ΚΕΔΕ για την αντιμετώπιση των συνεπειών εξαιτίας των πρόσφατων φυσικών καταστροφών. Εισηγητής: Γ. Πατούλης, πρόεδρος ΚΕΔΕ.Συζήτηση και λήψη απόφασης για το Τελικό Πρόγραμμα του ετήσιου τακτικούσυνεδρίου, Ιωάννινα, 30/11 – 2/12/2017. Εισηγητής: Γ. Πατούλης, πρόεδρος ΚΕΔΕ.Ενημέρωση για το Πρόγραμμα Φιλοξενίας Προσφύγων σε ενοικιαζόμενα διαμερίσματα και ασυνόδευτων ανηλίκων προσφύγων σε Κέντρα Φιλοξενίας. Εισηγητές: Γ. Πατούλης, πρόεδρος ΚΕΔΕ – Ε. Πάνου, γενικός διευθυντής ΚΕΔΕ.Τιμολόγηση περιοχών που τροφοδοτούνται με συμπιεσμένο φυσικό αέριο. Εισηγητής: Γ. Καραγιάννης, Β΄ αντιπρόεδρος ΚΕΔΕ.Παραχώρηση Ναών Κοιμητηρίων. Εισηγητής: Γ. Δαμουλάκης, πρόεδρος Επιτροπής Τουριστικής Ανάπτυξης.Διάφορα θέματα και ανακοινώσεις.

The post Συνεδρίαση Διοικητικού Συμβουλίου ΚΕΔΕ στις 21 Νοεμβρίου appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα