Συνεχίζεται έως τις 20:00 η συλλογή ειδών για τους πληγέντες από τις πυρκαγιές στον Δήμο Λυκόβρυσης-Πεύκης

Συνεχίζονται οι παραδόσεις τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης που συγκεντρώνει ο Δήμος Λυκόβρυσης-Πεύκης για τη στήριξη των πληγέντων από τις πρόσφατες πυρκαγιές.

Η αντιπεριφειάρχης Βόρειου Τομέα Αθηνών, Λουκία Κεφαλογιάννη, επισκέφθηκε την Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου το απόγευμα της Δευτέρας 9/8 και παρέλαβε, από την αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής και Εθελοντισμού, Δέσποινα Μεντεσίδου, ειδή πρώτής ανάγκης, που εστάλησαν, μέσω της Περιφέρειας Αττικής σε πληγέντες συνανθρώπους μας από την Εύβοια.

Η συγκέντρωση

των τροφίμων και των ειδών πρώτης ανάγκης συνεχίζεται στην Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου (παλιό δημαρχείο), Ελευθερίου Βενιζέλου 15Α & Ρήγα Φεραίου 9, Πεύκη) έως την Τετάρτη (11/8) στις 8 το βράδυ.

Τα προτεινόμενα είδη για συνεισφορά είναι:

Νερά μικρά.Χυμοί μικροί.Φρυγανιές.Κράκερς.Μπάρες δημητριακών.Μπισκότα χωρίς σοκολάτα.Μωρομάντιλα.Χαρτιά κουζίνας και υγείας.Τρόφιμα Μακράς Διαρκείας.Είδη ατομικής υγιείνης.Βαζελινούχες γάζες.Φυσιολογικοί οροί.Κρέμες για εγκαύματα.

The post Συνεχίζεται έως τις 20:00 η συλλογή ειδών για τους πληγέντες από τις πυρκαγιές στον Δήμο Λυκόβρυσης-Πεύκης appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα