Συνδικάτο ΟΤΑ Αττικής: Σύσκεψη σωματείων & φορέων στις 18/10 στις 10:30 – Συνέντευξη Τύπου την επομένη στην αίθουσα των λογιστών

Όπως αναφέρει το Συνδικάτο ΟΤΑ Αττικής, ο εμπαιγμός της κυβέρνησης και των δημάρχων απέναντι στους εργαζόμενους και τους γονείς συνεχίζεται. «Παρά τις κατά καιρούς εξαγγελίες των αρμόδιων υπουργών ότι έχουν ληφθεί όλα τα απαραίτητα μέτρα για την προστασία των παιδιών και των εργαζομένων μπροστά και στο νέο κύμα της πανδημίας, η πραγματικότητα έρχεται να τους διαψεύσει», προσθέτουν οι συνδικαλιστές.

Με αφορμή τα προαναφερόμενα το Συνδικάτο υποστηρίζει ότι στη σύσκεψη των σωματείων και των φορέων που διοργανώνει, την Κυριακή 18 Οκτωβρίου, στις 10:30,

στην αυλή του Συνδικάτου (Χρυσάφη 10 Ηλιούπολη) «θα παρθεί απόφαση οργάνωσης και δράσης του αγώνα, για το επόμενο διάστημα».

Ακόμη η σχετική ανακοίνωση αναφέρει ότι στο πλαίσιο αυτό το Συνδικάτο ΟΤΑ Αττικής, τη Δευτέρα 19/10 διοργανώνει συνέντευξη Τύπου στην αίθουσα των λογιστών, Κάνιγγος 27 στον 5ο όροφο στις 12:30, με θέμα: «Η κατάσταση στις υπηρεσίες των Δήμων, στους παιδικούς σταθμούς και στα σχολεία».

Ολόκληρη η σχετική ανακοίνωση του Συνδικάτου ΟΤΑ Αττικής Download

The post Συνδικάτο ΟΤΑ Αττικής: Σύσκεψη σωματείων & φορέων στις 18/10 στις 10:30 – Συνέντευξη Τύπου την επομένη στην αίθουσα των λογιστών appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα