Συνδικάτο ΟΤΑ Αττικής: Κάλεσμα προς τους εργαζόμενους για τη συμμετοχή τους στις αρχαιρεσίες

Μαζική είναι η προσέλευση στις κάλπες για την ανάδειξης νέας διοίκησης, καθώς και των παραρτημάτων, σύμφωνα με όσα αναφέρει το Συνδικάτο ΟΤΑ Αττικής.

Στη σχετική ανακοίνωσή του το Συνδικάτο ΟΤΑ Αττικής αναφέρει:

Η μαζική συμμετοχή αποτυπώνει την ανάδειξη του Συνδικάτου ΟΤΑ Αττικής ως γνήσιας ταξικής αγωνιστικής δύναμης που εκφράζει το σύνολο των εργαζομένων χωρίς διακρίσεις ανάμεσα σε μόνιμους

και συμβασιούχους.  Αποτελεί το στήριγμα του αγώνα για τα δικαιώματα μας που αντιπαλεύει όλες τις αντεργατικές μεθοδεύσεις, βάζοντας στο στόχαστρο κυβερνήσεις, διοικήσεις, χωρίς να τα διπλώνει, ούτε να βάζει νερό στο κρασί του.

Λίγες μέρες πριν ολοκληρωθούν οι εκλογές απευθύνουμε κάλεσμα σε όλους τους συναδέλφους να συμμετέχουν στις αρχαιρεσίες του Συνδικάτου μας, για να ισχυροποιηθεί ακόμα περισσότερο ο αγώνας και η ενότητά μας. Ακόμα περισσότεροι να γίνουν μέλη και να ψηφίσουν, δυναμώνοντας το Συνδικάτο μας.

Τα σημεία που μπορούν οι εργαζόμενοι να γίνουν μέλη και να ψηφίσουν είναι τα εξής:

Τρίτη 16/11/2021 στην Ελευσίνα, Ηρώων Πολυτεχνείου, αμαξοστάσιο του Δήμου.Τετάρτη 17/11/2021 στο δημαρχείο Χαϊδαρίου, Καραϊσκάκη 138 και Επαύλεως (στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου).  Πέμπτη 18/11/2021 στον Δήμο της Αθήνας, Δομοκού 2, έναντι σταθμού Λαρίσης.Παρασκευή 19/11/2021 στην Ηλιούπολη στα γραφεία του Συνδικάτου, Χρυσάφη 10.

The post Συνδικάτο ΟΤΑ Αττικής: Κάλεσμα προς τους εργαζόμενους για τη συμμετοχή τους στις αρχαιρεσίες appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα