Συνάντηση υποψηφίου δημάρχου Γαλατσίου Κ. Ζώμπου με τον Σύλλογο «Δράση»

Ο υποψήφιος δήμαρχος Γαλατσίου Κώστας Ζώμπος και ο συνδυασμός Γαλάτσι – Ζούμε εδώ, συνεχίζοντας τις επαφές με πολίτες και φορείς της πόλης συναντήθηκαν με τον Σύλλογο «Δράση για την κοινωνία, τον πολιτισμό και την ποιότητα ζωής».

Στην αρχή της συζήτησης, ο πρόεδρος του φορέα, Ίκαρος Πετρόπουλος, αφού ευχαρίστησε για την πρόσκληση, έκανε λόγο για θετικό αποτύπωμα του Κώστα Ζώμπου από τη θητεία του ως αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος, χαρακτηρίζοντάς τον άμεσο και αποτελεσματικό.

Όλα τα μέλη της «Δράσης» που έδωσαν το «παρών» στη συνάντηση εξέθεσαν τα προβλήματα

που αντιμετωπίζει ο σύλλογος, καθώς και μετέφεραν στον κ. Ζώμπο τις προτάσεις τους όχι μόνο για το Γαλάτσι, αλλά και για την ίδια την καθημερινότητα.

Ορισμένα από αυτά ήταν η χρήση του «Παλαί» και η προσπάθεια που πρέπει να γίνει για την πλήρη απόδοσή του στην πόλη.

Όσον αφορά στον πολιτισμό η «Δράση» ξεκαθάρισε ότι θα πρέπει να είναι από τις πρώτες προτεραιότητες της νέας διοίκησης αφού, όπως ειπώθηκε, επί δημαρχίας Μαρκόπουλου δεν έχει γίνει καμία συζήτηση.

Επεσήμαναν, όμως, και την ανάγκη για περαιτέρω στήριξη των συλλόγων, αλλά και το άνοιγμα που πρέπει να κάνει η δημοτική Αρχή προς τους πολίτες.

Τα μέλη της «Δράσης» τόνισαν ότι ο «Δήμος δεν είναι μόνο τα δημοτικά συμβούλια και οι λίγοι πολίτες που τα παρακολουθούν», ενώ σχολίασαν χαρακτηριστικά ότι «σήμερα ο Δήμος λειτουργεί σαν ενός ανδρός αρχή και όταν ισχύει αυτό είσαι εκ των πραγμάτων αποτυχημένος».

Παράλληλα, σχολίασαν ότι «κάθε Τρίτη γινόμαστε διάσημοι με την κίνηση από τη λαϊκή στην Ελ. Βενιζέλου», ζητώντας από τον κ. Κώστα Ζώμπο να βάλει το κυκλοφοριακό ψηλά στην ατζέντα του.

Στο τέλος της συνάντησης ο κ. Κώστας Ζώμπος τόνισε ότι στις προθέσεις του συνδυασμού είναι να ενισχύσουν και να στηρίξουν δράσεις όπως το Φεστιβάλ «Νεολαία εν… δράσει» που διοργανώνει η «Δράση» με επιτυχία για 6 χρόνια και ευχαρίστησε τα μέλη του φορέα για τη συζήτηση.

Παρόντες από τη Δράση ήταν οι: Ίκαρος Πετρόπουλος, Πέτρος Ζάκης, Μάνος Βινιεράτος, Μάχη Κοκκίνου, Μαίρη Πολυχρόνη, Γιάννης Μυτιληναίος, Άννα Γιαννικοπούλου, Κατερίνα Μιχαλοπούλου. Από τον συνδυασμό Γαλάτσι – Ζούμε εδώ οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι Γιάννης Βουδούρης, Πέτρος Μαγκανάρης, Γιάννης Μόρτης και Πέτρος Σιδερής.

The post Συνάντηση υποψηφίου δημάρχου Γαλατσίου Κ. Ζώμπου με τον Σύλλογο «Δράση» appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα