Συνάντηση των μελών του ΣΒΑΠ φιλοξένησε ο Δήμος Λυκόβρυσης – Πεύκης

Τη συνάντηση των μελών του Συνδέσμου για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη των Πόλεων (ΣΒΑΠ) φιλοξένησε ο Δήμος Λυκόβρυσης – Πεύκης την Τρίτη 4 Ιουλίου 2023, στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου. Στη συνάντηση συμμετείχαν ο πρόεδρος του Συνδέσμου και πρώην δήμαρχος Χαλανδρίου Γιώργος Κουράσης, ο υπεύθυνος των έργων και προγραμμάτων του ΣΒΑΠ και πρώην δήμαρχος Πεύκης Παύλος Καμάρας και οι δήμαρχοι Λυκόβρυσης – Πεύκης Τάσος Μαυρίδης, Παιανίας Ισίδωρος Μάδης, Βριλησσίων Κώστας

Βαφειάδης, καθώς και αντιδήμαρχοι, δημοτικοί σύμβουλοι και γενικοί γραμματείς από τους Δήμους που είναι μέλη του ΣΒΑΠ.

Σε συνέχεια του αγιασμού του υπό κατασκευή Διαδημοτικού Καταφυγίου Αδεσπότων Ζώων, που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 30 Ιουνίου 2023, συζητήθηκαν ο τρόπος με τον οποίον μπορεί να λειτουργήσει η δομή μετά την αποπεράτωσή της, μετά από ενημέρωση που έγινε από τον κ. Καμάρα.

Επίσης συζητήθηκε και η δυνατότητα δημιουργίας Ενεργειακής Κοινότητας από τον Σύνδεσμο με τη συμμετοχή μελών του, σύμφωνα με τις προβλέψεις του νομοθετικού πλαισίου.

Οι κ.κ. Καμάρας και Κουράσης, που ευχαρίστησαν τον Τάσο Μαυρίδη και τους συνεργάτες του για τη φιλοξενία της συνάντησης, προγραμματίζουν επισκέψεις στους Δήμους το επόμενο διάστημα προκειμένου να συζητήσουν αναλυτικότερα τόσο τη λειτουργία του Καταφυγίου όσο και την ενδεχόμενη σύσταση Ενεργειακής Κοινότητας.

The post Συνάντηση των μελών του ΣΒΑΠ φιλοξένησε ο Δήμος Λυκόβρυσης – Πεύκης appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα