Συνάντηση Π. Ιωάννου με τον αστυνομικό διευθυντή Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας ΒΑ Αττικής Αθ. Φυλακτάκη

Με τον Αστυνομικό Διευθυντή Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Βορειοανατολικής Αττικής κ. Αθανάσιο Φυλακτάκη συναντήθηκε ο Δημοτικός Σύμβουλος και Υποψήφιος Δήμαρχος Λυκόβρυσης-Πεύκης κ. Παναγιώτης Ιωάννου.

Ο κ. Ιωάννου συνεχάρη τον κ. Φυλακτάκη για το σπουδαίο έργο που διατελεί και τον ευχαρίστησε για τις υπηρεσίες του, ενώ με την ευκαιρία αυτή εξέφρασε τα συγχαρητήριά του στη διοικητή του Α.Τ. του Δήμου, Ασημίνα Αλεξάνδρου, και στο Τμήμα Ασφαλείας για την εξαιρετική δουλειά που κάνουν.

Προτεραιότητα του κ. Ιωάννου

και του συνδυασμού του «Νέα Δημιουργία» είναι η θωράκιση της πόλης και η ασφάλεια των πολιτών. Ένας από τους βασικούς πυλώνες της «Νέας Δημιουργίας» και του κ. Παναγιώτη Ιωάννου είναι μια πόλη ασφαλής, όπου κάθε δημότης θα νιώθει καλά.

Στο πλαίσιο αυτό, συζητήθηκαν όλα τα θέματα. Ο κ. Ιωάννου έθεσε τα προβλήματα της πόλης στον κ. Φυλακτάκη και μαζί θα προχωρήσουν στον στρατηγικό σχεδιασμό ενός σχεδίου δράσης που θα προασπίζεται την ασφάλεια των παιδιών αλλά και όλων των κατοίκων της Λυκόβρυσης-Πεύκης.

The post Συνάντηση Π. Ιωάννου με τον αστυνομικό διευθυντή Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας ΒΑ Αττικής Αθ. Φυλακτάκη appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα