Συνάντηση με Ξ. Μανιατογιάννη, Θ. Αμπατζόγλου και Σ. Ρούσσο είχε ο Δ. Καιρίδης

Την Τετάρτη 21/10 ο βουλευτής Ν.Δ. Βόρειου Τομέα Β’ Αθηνών, Δημήτρη Καιρίδης, όπως ενημερώνει, είχε την ευκαιρία να συναντηθεί, μαζί με τους συνεργάτες του και τηρώντας τα απαιτούμενα μέτρα έναντι της Covid-19, με τον δήμαρχο Αμαρουσίου, Θεόδωρο Αμπατζόγλου και τον δήμαρχο Χαλανδρίου, Σίμο Ρούσσο, ενώ δεν παρέλειψε να αναφέρει για τη συνάντησή του με τον δήμαρχο Βριλησσίων, Ξένο Μανιατογιάννη, την Πέμπτη 15/10.

Ειδικότερα, ο βουλευτής αναφέρει ότι «με τον κ. Αμπατζόγλου

συζητήσαμε για τα τρία έργα που έχει ανάγκη το Μαρούσι: τη γραμμή 4 του μετρό, τη διάνοιξη της Λ. Κύμης και τη σύνδεσή της με την Εθνική οδό και τέλος την ανάγκη υπογειοποίησης τμήματος της Λ. Κηφισίας».

Όσο για τον Σίμο Ρούσσο και τον Δήμο Χαλανδρίου θα ενημερωθείτε εκτενέστερα, με αποκλειστικό άρθρο.

Επιπροσθέτως, ο κ. Καιρίδης αναφέρει στη σχετική ανακοίνωση πως «την περασμένη Πέμπτη 15 Οκτωβρίου 2020 συναντήθηκα με τον δήμαρχο Βριλησσίων, Ξένο Μανιατογιάννη, με τον οποίο συζητήσαμε το πρόβλημα που έχει προκύψει στην κτηματογράφηση του Δήμου και την ανάγκη ειδικής νομοθετικής ρύθμισης».

Στη συνέχεια της ίδια ανακοίνωσης ο βουλευτής σημειώνει ότι «και με τους τρεις τοπικούς άρχοντες είχα την ευκαιρία να αναπτύξω την ιδέα-σχέδιο για μια συνολική καταγραφή και ανάδειξη των τοποσήμων και της ιδιαίτερης αρχιτεκτονικής και πολεοδομικής ταυτότητας όλων των Δήμων της Βόρειας Αθήνας, που θα παρουσιαστεί σε ένα βιβλίο-λεύκωμα κι έναν ιστότοπο και θα αποτυπωθεί σε μια σειρά από προτάσεις «ιστορικών περιπάτων» στη Βόρεια Αθήνα».

The post Συνάντηση με Ξ. Μανιατογιάννη, Θ. Αμπατζόγλου και Σ. Ρούσσο είχε ο Δ. Καιρίδης appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα