Συνάντηση Γ. Πατούλη με το προεδρείο της Ομοσπονδίας Πωλητών Λαϊκών Αγορών

Τη διαβεβαίωση ότι θα συνεργαστεί στενά μαζί τους προκειμένου να βρεθούν αποτελεσματικές λύσεις στα προβλήματα που απασχολούν το κλάδο των πωλητών λαϊκών αγορών έδωσε ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης κατά τη διάρκεια συνάντησής του με το προεδρείο και μέλη της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Πωλητών Λαϊκών Αγορών.

«Τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι πωλητές των Λαϊκών Αγορών είναι σοβαρά και χρήζουν άμεσης αντιμετώπισης. Η Περιφέρεια Αττικής οφείλει

να προχωρήσει άμεσα στη σύσταση των κατάλληλων υπηρεσιών και υποδομών προκειμένου να διασφαλιστεί η ομαλή λειτουργία των αγορών και η προστασία της υγείας των πολιτών.

»Είναι απαράδεκτο να έχει αναλάβει μια τόσο σημαντική αρμοδιότητα η Περιφέρεια Αττικής και να μην έχει κάνει κανένα ουσιαστικό βήμα. Η σημερινή ηγεσία της θα πρέπει να καταλάβει ότι δεν είναι μόνο για να εισπράττει από τους πωλητές των λαϊκών αγορών, αλλά και να προσφέρει ουσιαστικό έργο» σημείωσε ο Γ. Πατούλης.

Από την πλευρά του το προεδρείο και οι εκπρόσωποι των λαϊκών αγορών επισήμαναν στον Γ. Πατούλη ότι ο κλάδος τους αντιμετωπίζεται με απαξίωση από την Περιφέρεια και την πολιτεία, ότι «δεν υπάρχει το κατάλληλο εποπτικό προσωπικό, ούτε οργανωμένη υπηρεσία, ενώ λόγω έλλειψης προσωπικού ακόμα και οι υπάρχουσες δομές υπολειτουργούν».

Στη συνάντηση συμμετείχαν ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας, Κ. Κακαρατζάς, ο γενικός γραμματέας και υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Αττικής Δ. Μουλιάτος, ο εκπρόσωπος του κλάδου στην επιτροπή Λαϊκών Αγορών Γ. Καζέπης, ο ταμίας, Γ. Τσούνιας, ο πρόεδρος Παραγωγής Γ΄ Λαϊκής Αγοράς Αθηνών, Κ. Σφύρλας, το μέλος της Ομοσπονδίας, Δ. Κουρλιάς, ο αναπληρωτής εκπρόσωπος Λαϊκών Αγορών, Ι. Καρανδρέας, πρόεδροι και γενικοί γραμματείας σωματείων λαϊκών αγορών της Αττικής.

The post Συνάντηση Γ. Πατούλη με το προεδρείο της Ομοσπονδίας Πωλητών Λαϊκών Αγορών appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα