Συνάντηση Δ. Γαλάνη με μαθητές τού υπό κατάληψη ΓΕΛ Ν. Ψυχικού

Το πρωί της Πέμπτης 24/9 πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τους εκπροσώπους των μαθητών του υπό κατάληψη Γενικού Λυκείου Νέου Ψυχικού, παρουσία του δημάρχου Φιλοθέης-Ψυχικού, Δημήτρη Γαλάνη, του προέδρου της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής, Δημήτρη Φωτιάδη και της προέδρου της Ένωσης Γονέων και Κηδεμόνων, Γιώτας Πλιάκα.

Η Αγγέλικα, ο Κώστας, ο Γιώργος και η Λέλα ανέφεραν εμπεριστατωμένα τα θέματά τους, τα οποία αφορούσαν αρχικά στην εκτεταμένη χρήση μάσκας, στην καθαριότητα του σχολείου τους, καθώς και στην επαναλειτουργία μιας μη λειτουργικής

τουαλέτας.

Όλα τα παραπάνω αιτήματα, ως απολύτως λογικά, έγιναν αμέσως δεκτά, όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση. Στη συνέχεια συζητήθηκαν επιμέρους ζητήματα, όπου ο δήμαρχος έδωσε αναλυτικές απαντήσεις στο ποια από αυτά μπορούν να υλοποιηθούν και ποια όχι.

Συμφωνήθηκε και από τις δύο πλευρές ότι αυτό που παίζει μεγαλύτερο ρόλο είναι η διασφάλιση της υγείας και της ασφάλειας των μαθητών, ενώ οι μαθητές δεσμεύτηκαν ότι θα διαφυλάξουν το σχολείο τους από φθορές και βανδαλισμούς.

Δεδομένου ότι στη συγκεκριμένη κατάληψη συμμετείχαν αρκετά παιδιά, ο Δήμος ανέλαβε να κάνει -σε όσα παιδιά το επιθυμούν (με τη συναίνεση του γονέα)- δωρεάν τεστ Covid-19, ώστε να μπορέσουν να επανέλθουν πίσω στα θρανία τους με ασφάλεια.

The post Συνάντηση Δ. Γαλάνη με μαθητές τού υπό κατάληψη ΓΕΛ Ν. Ψυχικού appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα