Συμμορία ανηλίκων επιτέθηκε σε 14χρονο στην Αγία Παρασκευή

Ένα ακόμη περιστατικό βίας μεταξύ ανηλίκων σημειώθηκε στον Βόρειο Τομέα Αθηνών, αυτή τη φορά στην Αγία Παρασκευή. Σύμφωνα με δημοσίευμα από το iefimerida.gr, ανήλικοι δράστες ανάγκασαν 14χρονο να γονατίσει, του άρπαξαν τα παπούτσια, ενώ απειλούσαν ότι θα τον σκοτώσουν.

Πώς έγινε το περιστατικό

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το δημοσίευμα, ο 14χρονος μαθητής είχε βγάλει βόλτα τον σκύλο του το απόγευμα της Τρίτης

2 Ιανουαρίου 2024, στις 18:45, κοντά στο σπίτι του, στην οδό Λυκείου στην Αγία Παρασκευή. Ένας συνομήλικός του και συμμαθητής του τον πλησίασε, μαζί με έναν 16χρονο, και αφού τον χτύπησαν, τον ακινητοποίησαν. Ο τρίτος της παρέας, τα στοιχεία του οποίου είναι υπό διερεύνηση, βιντεοσκοπούσε τα όσα διαδραματίζονταν, με το κινητό του τηλέφωνο. Στη συνέχεια τον έψαξαν για να δουν αν είχε μαζί του τηλέφωνο ή χρήματα και τελικά του άρπαξαν τα παπούτσια του, ενώ για λίγο του πήραν και το σκυλί του. Στη συνέχεια του έριξαν γροθιά και τον απείλησαν ότι θα χάσει το σκυλί και ότι δεν θα το ξαναδεί και έτσι τον υποχρέωσαν να τους ακολουθήσει στον δρόμο ξυπόλητος. Ενώ τον βιντεοσκοπούσαν, τον ανάγκασαν να γονατίσει και να αναφερθεί σε δύο κοπέλες με χυδαίους χαρακτηρισμούς. Αυτό το βίντεο το έστειλαν και στον ίδιο τον 14χρονο στον λογαριασμό του στο instagram.

Τον απείλησαν για να μη μιλήσει

Κατά τη διαφυγή τους οι ανήλικες δράστες απείλησαν τον 14χρονο πως αν μιλούσε για όλα όσα είχαν συμβεί θα τον μαχαίρωναν με σουγιά, ενώ του είπαν πως είχαν πιστόλι και ότι με αυτό θα τον σκότωναν. Παραδέχτηκαν, μάλιστα, ενώπιον του θύματός τους ότι την προηγούμενη μέρα, ανήμερα της Πρωτοχρονιάς, είχαν λερώσει με τροφή το παρμπρίζ του αυτοκινήτου του πατέρα του και πως το απόγευμα της ίδιας μέρας, στις 2 Ιανουαρίου δηλαδή, είχαν πετάξει αυγά στο σπίτι του, που βρίσκεται στον 4ο όροφο.

Σε βάρος των δραστών σχηματίστηκε δικογραφία από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αγίας Παρασκευής για ληστεία από κοινού, φθορά ξένης ιδιοκτησίας και νομοθεσία περί προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα.

Πηγή: iefimerida.gr

The post Συμμορία ανηλίκων επιτέθηκε σε 14χρονο στην Αγία Παρασκευή appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Συμμορία, 14χρονο, Αγία Παρασκευή,symmoria, 14chrono, agia paraskevi