Σύλλογος Γονέων Βρεφονηπιακών Σταθμών Ν. Ιωνίας: Πρέπει να ακουστεί η φωνή μας στις 26/2

Τους γονείς και τα μέλη του καλεί ο Σύλλογος Γονέων Βρεφονηπιακών Σταθμών Νέας Ιωνίας στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 26 Φεβρουαρίου στο Σύνταγμα, στις 12:00.

Ειδικότερα, ο Σύλλογος αναφέρει: «Το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων Βρεφονηπιακών Σταθμών Νέας Ιωνίας, ανταποκρινόμενο στο κάλεσμα και της Ομοσπονδίας Γονέων Αττικής, με ομόφωνη απόφαση του χθες, Τετάρτη 23/2, καλεί τους γονείς – μέλη του Συλλόγου μας στη συγκέντρωση που διοργανώνουν εκατοντάδες

συνδικαλιστικές οργανώσεις, εργατικά σωματεία, σύλλογοι και μαζικοί φορείς, ενάντια στην ακρίβεια, για την προστασία της δουλειάς και της υγείας μας. Πιστεύουμε ότι πρέπει να ακουστεί η φωνή μας απέναντι και στις ιδιαίτερα ανησυχητικές εξελίξεις με τον πόλεμο στην Ουκρανία, που θα επιβαρύνουν ακόμη περισσότερο (άμεσα ή έμμεσα) τη ζωή μας και των παιδιών μας».

Διαβάστε την αναλυτική ανακοίνωση της Ομοσπονδίας Γονέων ΑττικήςΛήψη

The post Σύλλογος Γονέων Βρεφονηπιακών Σταθμών Ν. Ιωνίας: Πρέπει να ακουστεί η φωνή μας στις 26/2 appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Σύλλογος Γονέων Βρεφονηπιακών Σταθμών Ν, Ιωνίας, Πρέπει, 262,syllogos goneon vrefonipiakon stathmon n, ionias, prepei, 262