Σύλληψη τριών ημεδαπών για τη «χρυσή» κλοπή στη Νέα Ερυθραία τον Σεπτέμβριο του 2024

Στη σύλληψη των δραστών που είχαν κλέψει σπίτι στη Νέα Ερυθραία τον Σεπτέμβριο του 2024, αποσπώντας μεγάλο χρηματικό ποσό και ράβδους χρυσού, προχώρησαν στελέχη της Υποδιεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Βορειοανατολικής Αττικής.

Πρόκειται για τρεις ημεδαποούς, ηλικίας 60, 45 και 37 ετών, οι οποίοι συνελήφθησαν το πρωί της Τρίτης 4 Φεβρουαρίου 2025, σε Βοιωτία και Μέγαρα και πλέον αντιμετωπίζουν τις κατηγορίες της σύστασης συμμορίας, της διακεκριμένης κλοπής κατά συναυτουργία και της νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες.

Στην κατοχή των συλληφθέντων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

Το χρηματικό ποσό των 87.410 ευρώ,7 κινητά τηλέφωνα,ανιχνευτής μετάλλων,ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας, καθώς καιείδη ρουχισμού που χρησιμοποιήθηκαν κατά τη διάπραξη της ανωτέρω διάρρηξης.

Πηγή στοιχείων: Ελληνική Αστυνομία

The post Σύλληψη τριών ημεδαπών για τη «χρυσή» κλοπή στη Νέα Ερυθραία τον Σεπτέμβριο του 2024 appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Σύλληψη, Ερυθραία, Σεπτέμβριο, 2024,syllipsi, erythraia, septemvrio, 2024