Συγκρότηση Επιτροπής «Green Time» υπό την εποπτεία του αντιδημάρχου Πεύκης-Λυκόβρυσης Π. Ιωάννου

Ύστερα από πρόσκληση του αντιδημάρχου Πεύκης-΄Λυκόβρυσης Παναγιώτη Ιωάννου, συγκροτήθηκε ομόφωνα την Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου ειδική Επιτροπή με την ονομασία «Green Time», κατόπιν πρότασης της κ. Ανδριάνας Μητροπούλου.

Εκτός του κ. Ιωάννου και της κ. Μητροπούλου, το «παρών» έδωσαν οι Παναγιώτης Σαρηγιάννης, Μαρία Αναμουρλόγλου, Άννα Κατσούλη, Φιλώτας Νιάρχος και Βασίλης Αντωνίου.

Ο κ. Σαρηγιάννης προέβη σε εκτενή ενημέρωση επί των θεμάτων τα οποία αντιμετωπίζει η περιοχή, ιδιαίτερα της Λυκόβρυσης, και θα απασχολήσουν την επιτροπή για το κοινό καλό.

Ακόμη, προτάθηκε και η καλλιτεχνική επένδυση των δράσεων με προσθήκη μουσικοτεχνικών στοιχείων από την κ. Κατσούλη.

Όπως αναφέρει η Επιτροπή, οι κυρίες Αναμουρλόγλου και Μητροπούλου επιθυμούν να ασχοληθούν σε συνεργασία με την «We4All», με την υλοποίηση σεμιναρίων σε σχολεία, αποσκοπώντας στην ευαισθητοποίηση των παιδιών και εφήβων και στη διαμόρφωση «πράσινης» ηθικής. Παράλληλα, ο κ. Αντωνίου πρότεινε την αξιοποίηση δασοπονικών ειδών στην περιοχή δράσης.

Η Επιτροπή βρίσκεται σε διαδικασία εξέλιξης και υλοποίησης του σκοπού της και προσκαλεί τους πολίτες, τους συλλόγους και τους φορείς να συμμετέχουν στις ερχόμενες δράσεις περιβαλλοντικού, κοινωνικού και πολιτιστικού χαρακτήρα για την πόλη.

Σύμφωνα με την ομόφωνη απόφαση των μελών, η Επιτροπή συγκροτείται και αποτελείται από:

Τον Παναγιώτη Ιωάννου, αντιδήμαρχο Λυκόβρυσης Πεύκης, δημιουργό και εκπρόσωπο της Επιτροπής.Τη Μαρίνα Καλαντζάκη, συντονίστρια, υπεύθυνη επικοινωνίας.Την πρόεδρο Μαρία Αναμουρλόγλου.Τη γραμματέα Ανδριάνα Μητροπούλου.Τον υπεύθυνο δασών Βασίλη Αντωνίου.Τον εξαιρετικά ενεργό πολίτη Παναγιώτη Σαρηγιάννη.Την καλλιτεχνική υπεύθυνη Άννα Κατσούλη. Τον εκπρόσωπο της ΜΚΟ «We4All» Φιλώτα Νιάρχο.Τον εκπρόσωπο της ομάδας «Envinow.gr» Χρήστο Καλαντζή.

Η Επιτροπή είναι αρμόδια συγκεκριμένων δράσεων και αποτελεσματικών εισηγήσεων και σχεδιασμού που αφορούν την περιοχή της Λυκόβρυσης Πεύκης, οι οποίες υποβάλλονται στον κ. Ιωάννου και υλοποιούνται στο πλαίσιο της κρίσης και της πολυετούς εμπειρίας του στη απασχόληση με τα κοινά, όπως σημειώνεται στη σχετική ανακοίνωση.

The post Συγκρότηση Επιτροπής «Green Time» υπό την εποπτεία του αντιδημάρχου Πεύκης-Λυκόβρυσης Π. Ιωάννου appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Συγκρότηση Επιτροπής Green Time, Πεύκης-Λυκόβρυσης Π, Ιωάννου,sygkrotisi epitropis Green Time, pefkis-lykovrysis p, ioannou