Συγκινητική η ανταπόκριση των εθελοντών στο κάλεσμα του ΟΚΠΑ Δήμου Βριλησσίων

Στη δύσκολη αυτή περίοδο που διανύουμε, η αλληλεγγύη αποδεικνύει ότι είναι ακόμα πιο δυνατή και ουσιαστική.

Εθελοντές από όλη την πόλη των Βριλησσίων δήλωσαν τη στήριξή τους στην απόφαση του Οργανισμού Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης του Δήμου Βριλησσίων, για την επέκταση του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι», από την πρώτη στιγμή της λαίλαπας που ξέσπασε. Ανάμεσά τους, ενημέρωσαν για τη διάθεση εθελοντών, συλλογικότητες όπως η Τ.Ο. Ν.Δ. Βριλησσίων, η ΟΝΝΕΔ Βριλησσίων, η Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ

Βριλησσίων, ο Πολιτιστικός Σύλλογος «Βριλησσός».

Ιδιαίτερη αναφορά κάνει ο ΟΚΠΑΔΒ στον δημοτικό σύμβουλο Πάνο Αναγνώστου και στον κ. Μαρίνο Σακελλαριάδη, τους οποίους κι ευχαριστεί «που τάχθηκαν δίπλα μας στη προσπάθεια του ΟΚΠΑΔΒ και μαζί μας στο δύσκολο αυτό έργο της πρώτης γραμμής, μαζί με το προσωπικό του Οργανισμού, για να εξυπηρετήσουμε όλοι μαζί όλους τους κατοίκους, χωρίς διακρίσεις ηλικιών ή άλλη, για να περιορίσουμε τις μετακινήσεις όλων στην πόλη μας».

Ο ΟΚΠΑΔΒ, επίσης, υπενθυμίζει ότι οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν καθημερινά με τον Οργανισμό προκειμένου να εξυπηρετούνται είτε για τρόφιμα είτε για φάρμακα, ώστε αυτά να φθάσουν στην πόρτα τους.

«Συνεχίζουμε στην πρώτη γραμμή με τους δικούς μας ήρωες, το προσωπικό και τους εθελοντές, για να περιορίσουμε τις μετακινήσεις όλων σας. Συνεργαστείτε μαζί μας» καταλήγει η ανακοίνωση του Οργανισμού.

The post Συγκινητική η ανταπόκριση των εθελοντών στο κάλεσμα του ΟΚΠΑ Δήμου Βριλησσίων appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα