Συγχαρητήρια Γ. Θεοδωρακόπουλου στην Πευκιώτισσα δημιουργό Λ. Σέρβου

Τη μουσική παράσταση «Ένα βήμα μπροστά» παρουσίασε το βράδυ της Πέμπτης 28 Μαρτίου 2018 στο αθηναϊκό κοινό, από τη γνωστή σκηνή «Σφίγγα», η Πευκιώτισσα Λυδία Σέρβου.

Την παράσταση παρακολούθησε ο δημοτικός σύμβουλος Λυκόβρυσης – Πεύκης Γιάννης Θεοδωρακόπουλος, σε ανακοίνωση του οποίου σημειώνεται:

Η Λυδία Σέρβου αποθεώθηκε με την καταπληκτική ερμηνεία της με ένα πλούσιο ρεπερτόριο τραγουδιών. Η Λυδία που είναι Πευκιώτισσα ανήκει στις πολύ ταλαντούχες και ανερχόμενες δημιουργούς της νέας γενιάς. Η παρουσία της στην

πόλη μας είναι πάντα διακριτική, αλλά αξιοσημείωτη.

Είναι χαρακτηριστικό ότι ήταν από τους πρώτους που είδε τη σημασία της δημιουργίας του Δημοτικού μας Ωδείου και στήριξε την εμπέδωση της φιλοσοφίας να αναδεικνύει η πόλη μας τους δικούς της δημιουργούς για τα πολιτιστικά δρώμενα. Στα μέσα της κρίσης δε διοργάνωσε στο Δημοτικό Θέατρο Πεύκης μια μεγάλη συναυλία με πολλούς γνωστούς καλλιτέχνες για την ενίσχυση των μαθητών με σχολικά είδη.

Την εντυπωσιακή εμφάνιση της Λυδίας, που την πάει όχι ένα αλλά πολλά βήματα μπροστά, παρακολούθησε και ο Γιάννης Θεοδωρακόπουλος, επικεφαλής σήμερα της μεγαλύτερης παράταξης της μειοψηφίας του Δήμου μας και δήμαρχος Πεύκης την περίοδο 2007-2011, όταν δημιουργήθηκε το Δημοτικό Ωδείο, ο οποίος τη συνεχάρη και της ευχήθηκε τα καλύτερα.

The post Συγχαρητήρια Γ. Θεοδωρακόπουλου στην Πευκιώτισσα δημιουργό Λ. Σέρβου appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα