Συγχαρητήρια από Δήμο Χαλανδρίου για τις επιτυχίες σε χάντμπολ και σκάκι

Ο Δήμος Χαλανδρίου συγχαίρει δύο αθλητικά σωματεία της πόλης για την πρόκρισή τους σε ανώτερες κατηγορείς.

Ειδικότερα, με αφορμή την επιτυχία της ομάδας χάντμπολ της Α.Ε. Χαλανδρίου, ο αντιδήμαρχος Αθλητισμού Χάρης Μαυρουδής σημείωσε:

«Είχα τη χαρά να παρακολουθήσω από κοντά την αναμέτρηση της ομάδας χάντμπολ κόντρα στην ομάδα των Χανίων και να απολαύσω την επικράτηση της ΑΕΧ και κυρίως το ήθος των αθλητών της στον αγωνιστικό στίβο. Τους αξίζουν θερμά συγχαρητήρια για την προσπάθεια, την κατάκτηση του πρωταθλήματος, αλλά και την άνοδό τους στην Α2 κατηγορία. Η μέχρι

τώρα πορεία της ομάδας έχει δείξει ότι μπορεί να καταφέρει τους στόχους που έχει θέσει».

Μετά το πέρας του αγώνα, ο αντιδήμαρχος Αθλητισμού απένειμε τα μετάλλια στην ομάδα, ενώ ο κ. Δημήτρης Σταυρακάκης, πρόεδρος του σωματείου χάντμπολ Αθήνας απένειμε το κύπελλο.

«Με συνέπεια, σταθερότητα και προσπάθεια ο Σκακιστικός Όμιλος Χαλανδρίου φέρνει, με τις επιτυχίες του, χαρές, όχι μόνο για τους φίλους του πνευματικού αθλήματος, αλλά και για όλη την πόλη», σημείωσε, από την πλευρά του, ο δήμαρχος Χαλανδρίου Σίμος Ρούσσος, με αφορμή την πρόκριση του Σκακιστικού Ομίλου Χαλανδρίου στην Α΄ Εθνική Κατηγορία, μετά το πέρας του Σκακιστικού Διασυλλογικού πρωταθλήματος του Προκριματικού Ομίλου Α΄ Εθνικής Αττικής.

«Είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντικό το γεγονός ότι, παρότι ερασιτέχνες, οι αθλητές και οι αθλήτριες της ομάδας αγωνίζονται με πάθος για να φτάσει ψηλά ο Σκακιστικός Όμιλος Χαλανδρίου. Τους εύχομαι ολόψυχα κάθε επιτυχία στους στόχους που έχουν θέσει για το μέλλον», κατέληξε ο δήμαρχος Χαλανδρίου.

The post Συγχαρητήρια από Δήμο Χαλανδρίου για τις επιτυχίες σε χάντμπολ και σκάκι appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα