Στον Σταθμό Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων στον Ελαιώνα ο περιφερειάρχης Αττικής

Τον ολοκληρωμένο Σταθμό Μεταμόρφωσης Απορριμμάτων στον Ελαιώνα, που χρηματοδοτήθηκε με προϋπολογισμό 13,7 εκατ. ευρώ με απόφαση του ΥΜΕΠΕΡΑΑ από το ΕΣΠΑ 2014-2020, και αποτελεί ένα έργο πρότυπο σε εθνικό επίπεδο, επισκέφθηκε την Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου ο περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης.

Πρόκειται για ένα έργο πρότυπο, το οποίο συμβάλλει στην αποτελεσματικότερη αποκομιδή των απορριμμάτων και τη μείωση του κόστους διαχείρισης στους Δήμους της Αθήνας και του Αιγάλεω, όπως τονίζει η περιφερειακή

αρχή.

Στην επίσκεψη συμμετείχαν, επίσης, ο γ.γ. Διαχείρισης Αποβλήτων Μανώλης Γραφάκος, ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας της Αθήνας Νίκος Αβραμίδης, ο αντιπεριφερειάρχης Πολιτικής Προστασίας και Περιβάλλοντος και πρόεδρος του ΕΔΣΝΑ Β. Κόκκαλης, ο αντιπεριφερειάρχης Δυτικού Τομέα Αθηνών Α. Λεωτσάκος, ο αναπληρωτής προϊστάμενος της Δ/νσης Ανακύκλωσης του ΕΔΣΝΑ Κ. Μνηματίδης, ο δ/νων σύμβουλος της αναδόχου εταιρείας Ν. Σταθάκης και υπηρεσιακά στελέχη.

Στο πλαίσιο της επίσκεψης ενημερώθηκαν τόσο για τις σύγχρονες εγκαταστάσεις του σταθμού, όσο και για τον τρόπο παρακολούθησης μέσα από το ηλεκτρονικό κέντρο ελέγχου. Ο ΣΜΑ Ελαιώνα κατασκευάστηκε μετά από προγραμματική σύμβαση που είχε συναφθεί μεταξύ ΕΔΣΝΑ και Δήμου Αθηναίων, σε ιδιόκτητο οικόπεδο του ΕΔΣΝΑ, που βρίσκεται εντός των διοικητικών ορίων του Δήμου Αιγάλεω.  

Η αναλυτική ανακοίνωση για την επίσκεψη στον ΣΜΑ ΕλαιώναΛήψη

The post Στον Σταθμό Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων στον Ελαιώνα ο περιφερειάρχης Αττικής appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα