Στον Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης ο περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης

Επίσκεψη στο Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης πραγματοποίησε ο περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης, στο πλαίσιο των περιοδειών που έχει ξεκινήσει σε όλη την Αττική με στόχο τόσο να εποπτεύσει τα έργα υποδομών που υλοποιούνται με χρηματοδότηση της Περιφέρειας, όσο και να ενημερωθεί για τις ανάγκες των τοπικών κοινωνιών. Επισημαίνεται πως ο συνολικός προϋπολογισμός των έργων που χρηματοδοτεί η Περιφέρεια στον Δήμο Λυκόβρυσης-Πεύκης είναι

πάνω από 10 εκατ. ευρώ.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, ο περιφερειάρχης επισκέφθηκε το Δημοτικό Στάδιο Πεύκης, τις σύγχρονες βιοκλιματικές εγκαταστάσεις του 3ου 6/θέσιου Δημοτικού Σχολείου Λυκόβρυσης του 1ου 1/θέσιου και 2ου 1/θέσιου Νηπιαγωγείου Λυκόβρυσης, στο Ηλιακό Χωριό, το σημείο στο οποίο θα υλοποιηθεί η κατασκευή ΚΑΠΗ στην Κάτω Πεύκη, ενώ στο πλαίσιο της επίσκεψης ο περιφερειάρχης παρέδωσε ένα επιπλέον απορριμματοφόρο και καφέ κάδους συλλογής βιοαποβλήτων.

Η περιοδεία του περιφερειάρχη ολοκληρώθηκε στο γραφείο του δημάρχου Λυκόβρυσης- Πεύκης κ. Α. Μαυρίδη με τον οποίο συζητήθηκαν θέματα που αφορούν τις αναπτυξιακές προοπτικές του Δήμου και τη στήριξη της Περιφέρειας στον τομέα της ωρίμανσης και δημιουργίας των αναγκαίων υποδομών για το προσεχές μέλλον.

Επίσκεψη Γ. Πατούλη στον Δήμο Λυκόβρυσης – ΠεύκηςΛήψηΗ ανακοίνωση του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης για την επίσκεψηΛήψη

The post Στον Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης ο περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα