Στο πλευρό των Δήμων – μελών του κατά της επιβολής νέων διοδίων ο ΣΠΑΠ

Ο πρόεδρος του ΣΠΑΠ και γενικός γραμματέας του Εποπτικού Συμβουλίου της ΚΕΔΕ, Βλάσσης Σιώμος, συμμετείχε στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Διονύσου σχετικά με την επικείμενη επιβολή διοδίων στους Δήμους Διονύσου και Κηφισιάς.

Η συνεδρίαση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της υλοποίησης του σχεδιασμού της Διαπαραταξιακής Επιτροπής του Δήμου Διονύσου για τα διόδια, με την παρουσία και του δημάρχου Κηφισιάς, Γιώργου Θωμάκου και δημοτικών

συμβούλων του Δήμου Κηφισιάς. Αντικείμενο της συζήτησης ήταν η επικαιροποίηση και ο συντονισμός των περαιτέρω ενεργειών αναφορικά με την εγκατάσταση των Σταθμών Πλευρικών Διοδίων στους ανισόπεδους κόμβους Αγ. Στεφάνου και Βαρυμπόμπης. Στη συνεδρίαση αποφασίστηκε το ψήφισμα να μπει σε διαβούλευση μέχρι την άλλη Παρασκευή, όταν και θα αποφασισθεί το είδος των κινητοποιήσεων από κοινού των δύο Δήμων.

Στη συνεδρίαση συμμετείχαν επίσης ο αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Κηφισιάς και μέλος της Ε.Ε. του ΣΠΑΠ Δημήτρης Λιανός, η δημοτική σύμβουλος Κηφισιάς και πρόεδρος της Ανθοκομικής Έκθεσης, Κλεοπάτρα Χατζοπούλου και οι δημοτικοί σύμβουλοι Κηφισιάς Χρήστος Καλός, Αντώνης Μπιτσάνης και Βασίλης Βάρσος. Συμμετείχε επίσης το μέλος της προσωρινής επιτροπής των κατοίκων των δύο Δήμων, ένθεν και ένθεν του αυτοκινητοδρόμου. Συμμετείχαν, τέλος, οργανώσεις και φορείς πολιτών που αντιτίθενται στην επιβολή διοδίων.

Στη συνεδρίαση τοποθετήθηκαν οι δήμαρχοι Διονύσου, Διονύσης Ζαμάνης και Κηφισιάς, Γιώργος Θωμάκος, καθώς και δημοτικοί σύμβουλοι των δύο Δήμων.

Ο πρόεδρος του ΣΠΑΠ, στην τοποθέτησή του, μετέφερε τη θέση του προέδρου της ΚΕΔΕ και δημάρχου Αμαρουσίου, Γιώργου Πατούλη, ο οποίος «καταδικάζει την αδικία που διαπράττεται κατά των πολιτών των Δήμων Διονύσου, Κηφισιάς και Ωρωπού, με την επικείμενη επιβολή διοδίων» και διαβεβαιώνει ότι η ΚΕΔΕ θα είναι στο πλευρό των Δήμων για οποιασδήποτε δράση αποφασισθεί ενάντια στην επιβολή οποιουδήποτε νέου διοδίου.

Και ο κ. Σιώμος κατέληξε:

«Είμαστε, ως Σύνδεσμος, αλλά και εγώ προσωπικά, κάθετα αντίθετοι στην επιβολή οποιουδήποτε είδους διοδίου και είμαστε έτοιμοι και στο πλευρό των Δήμων – μελών μας, αλλά και του Δήμου Ωρωπού, για να συμμετάσχουμε στις αγωνιστικές δράσεις που θα οργανωθούν κατά της επιβολής νέων διοδίων οποιασδήποτε μορφής επιβληθούν, τόσο σήμερα, όσο και στο μέλλον».

The post Στο πλευρό των Δήμων – μελών του κατά της επιβολής νέων διοδίων ο ΣΠΑΠ appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα