Στις κάλπες και οι υποψήφιοι περιφερειάρχες Αττικής

Από το πρωί προσέρχονται οι πολίτες στις κάλπες για να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα στο πλαίσιο των αυτοδιοικητικών εκλογών του 2023. Μαζί τους και οι υποψήφιοι περιφερειάρχες Αττικής.

Στο 1ο Γυμνάσιο Βύρωνα άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα ο Νίκος Χαρδαλιάς

Ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής Νίκος Χαρδαλιάς επισκέφθηκε νωρίς το πρωί το 1ο Γυμνάσιο Βύρωνα, όπου άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα.

Ο επικεφαλής του συνδυασμού Αττική Μπροστά αναφέρθηκε στη σημασία της εκλογικής διαδικασίας και της συμμετοχής του κόσμου, δηλώνοντας:

«Πάντα ξεχωριστή,

πάντα όμορφη η μέρα των εκλογών, ειδικά για όσους έχουμε ασχοληθεί για πολλά χρόνια με τα αυτοδιοικητικά. Σήμερα ψηφίζουμε για τη ζωή μας στο Λεκανοπέδιο, ψηφίζουμε για τη ζωή μας στους 66 Δήμους της Αττικής. Ψηφίζουμε για την καθημερινότητα και την ασφάλεια των κατοίκων της. Το αποτέλεσμα είναι πάρα πολύ σημαντικό και θα επηρεάσει άμεσα τη ζωή μας τα επόμενα πέντε χρόνια. Οπότε, είναι εξίσου σημαντικό όλοι να έρθουν στις κάλπες. Αισιοδοξώ πάρα πολύ για το αποτέλεσμα. Σίγουρα όλα θέλουν σκληρή δουλειά. Ραντεβού, λοιπόν, σήμερα στις κάλπες και αύριο έξω στις γειτονιές για να φέρουμε το καλύτερο αποτέλεσμα».

Στο σχολείο του, στον Ρέντη, ψήφισε ο Γιώργος Ιωακειμίδης

Στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Ρέντη ψήφισε ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Ιωακειμίδης. O επικεφαλής του συνδυασμού Αττικός Κύκλος Συνεργασίας και Εμπιστοσύνης δήλωσε αμέσως μετά:

«Σήμερα είναι γιορτή της Αυτοδιοίκησης. Είναι πάρα πολύ σημαντικό για εμένα που ψηφίζω στο σχολείο μου, στη γειτονιά μου, γιατί αυτές οι εκλογές είναι για εμάς και για τη γειτονιά μας. Είναι για την Αυτοδιοίκηση και για τους ανθρώπους που θα μας κάνουν καλύτερη τη ζωή. Και καλώ όλους τους Έλληνες και τις Ελληνίδες να προσέλθουν στις κάλπες γιατί έχει πολύ μεγάλη σημασία η συμμετοχή τους εδώ. Εγώ εδώ ζω, εδώ μεγάλωσα, εδώ αναδείχθηκα και είναι πολύ συγκινητικό το ότι κατεβαίνω και στην Περιφέρεια, αλλά ποτέ δεν ξεχνούμε τον τόπο μας».

Ψήφισε σε σχολείο στη Νέα Σμύρνη ο Γιάννης Σγουρός

Ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής Γιάννης Σγουρός βρέθηκε σήμερα στη Νέα Σμύρνη και συγκεκριμένα στο ΕΠΑ.Λ. της περιοχής και το εκλογικό τμήμα 2178ο για να ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα. Εκεί, όπως καταγγέλλει, ήρθε αντιμέτωπος με μία δυσάρεστη έκπληξη καθώς στο πακέτο των ψηφοδελτίων που του δόθηκε «απουσίαζε» η παράταξη «Γιάννης Σγουρός ΑΤΤΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ», της οποίας είναι επικεφαλής. Το ίδιο έγινε, όπως αναφέρει, και στο 2170ο εκλογικό τμήμα.

«Αντιμετωπίζοντας το περιστατικό με όσο χιούμορ και ευγένεια μπορεί να επιστρατεύσει κάποιος μπροστά σε ένα γεγονός, που θα μπορούσε να εκληφθεί ως τυχαίο, αν δεν βρισκόμασταν εν μέσω μιας κρίσιμης και καθοριστικής για το μέλλον της Περιφέρειας Αττικής εκλογικής διαδικασίας, ζήτησε τις απαραίτητες εξηγήσεις από τη δικαστική αντιπρόσωπο και την εφορευτική επιτροπή» τονίζει το γραφείο Τύπου του και προσθέτει: «Ελπίζουμε τα περιστατικά να είναι μεμονωμένα, για να μην προκύψει θέμα στην ομαλή διεξαγωγή των Περιφερειακών και Δημοτικών Εκλογών».

Εν τω μεταξύ, στη δήλωσή του ο Γ. Σγουρός σχολίασε: «Οι πολίτες να στείλουν ένα ισχυρό μήνυμα ότι δεν είναι δεδομένοι. Η κυβέρνηση τους θεωρεί δεδομένους. Πρέπει να στείλουν ένα μήνυμα αντίδρασης. Πρέπει να ψηφίσουν για τον τόπο τους και όχι για το κόμμα τους. Καλώ όλους τους πολίτες της Αττικής να έρθουν να ψηφίσουν. Η Αττική χρειάζεται καλύτερη τύχη».

Γ. Πρωτούλης: Σήμερα ανθίζουν στις κάλπες τα κόκκινα γαρίφαλα

Σε σχολείο των Αγίων Αναργύρων ψήφισε το μεσημέρι ο Γιάννης Πρωτούλης, υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής με τη Λαϊκή Συσπείρωση και μέλος του Π.Γ. της Κ.Ε. του ΚΚΕ.

Σε δήλωσή του αμέσως μετά ανέφερε:

«Σήμερα από το πρωί ανθίζουν στις κάλπες τα κόκκινα γαρίφαλα, για να κοπεί το γέλιο και η φόρα σε όσους μας μαυρίζουν τη ζωή από την εγκληματική πολιτική τους. Για να έχει ο λαός μας περισσότερους συμμάχους στον αγώνα του την επόμενη μέρα».

Συνεχής ροή…

Business people working on a laptop

The post Στις κάλπες και οι υποψήφιοι περιφερειάρχες Αττικής appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Αττικής,attikis