Στις εκδηλώσεις για τον εορτασμό της Πεντηκοστής και του Αγίου Πνεύματος στον Ι.Ν. Αγίας Τριάδος Πεντέλης ο πρόεδρος του ΣΠΑΠ

Ο πρόεδρος του Συνδέσμου Δήμων για την Προστασία και Ανάπλαση του Πεντελικού (ΣΠΑΠ), αντιδήμαρχος Πεντέλης, αντιπρόεδρος της Επιτροπής Πολιτικής Προστασίας και του Εποπτικού Συμβουλίου της ΚΕΔΕ Βλάσσης Σιώμος παρέστη στις εκδηλώσεις για τον εορτασμό της Πεντηκοστής και του Αγίου Πνεύματος, στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος Πεντέλης.

Ο Βλάσσης Σιώμος παρέστη στον Μέγα Αρχιερατικό Εσπερινό και στη Λιτάνευση της Αγίας Εικόνας από τον Ιερό Ναό της Αγίας Τριάδος προς την Ιερά

Μονή Πεντέλης.

Ο Βλάσσης Σιώμος δήλωσε σχετικώς:

«Με ιδιαίτερη λαμπρότητα, μεγαλοπρέπεια και με αθρόα συμμετοχή πιστών εορτάστηκε η εορτή του Αγίου Πνεύματος στον Ιερό Ναό της Αγίας Τριάδος Πεντέλης. Μετα το πέρας της Θείας Λειτουργίας πραγματοποιήθηκε η Λιτάνευση της Ιεράς Εικόνας της Αγίας Τριάδος από τον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος προς την Ιερά Μονή Πεντέλης.

Η φώτιση του Αγίου Πνεύματος αποτελεί οδηγό για τους ανθρώπους. Οδηγό για να πορευτούν με σύνεση και Δικαιοσύνη. Εύχομαι να αντιληφθούμε όλοι μας ότι η Χάρις του Παναγίου Πνεύματος μπορεί να αλλάξει και να μεταμορφώσει τη ζωή μας».

The post Στις εκδηλώσεις για τον εορτασμό της Πεντηκοστής και του Αγίου Πνεύματος στον Ι.Ν. Αγίας Τριάδος Πεντέλης ο πρόεδρος του ΣΠΑΠ appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα