Στις εκδηλώσεις για τα 30 χρόνια του θεσμού του Καρναβαλιού του Μοσχάτου ο Γ. Πατούλης

Στις αποκριάτικες εκδηλώσεις για τα 30 χρόνια του θεσμού του Καρναβαλιού του Μοσχάτου παραβρέθηκε ο Γιώργος Πατούλης. Ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής, αναφερόμενος στις εκδηλώσεις, συνεχάρη τον δήμαρχο Μοσχάτου – Ταύρου, Ανδρέα Ευθυμίου, τους διοργανωτές και τους χιλιάδες μικρούς και μεγάλους καρναβαλιστές.

Υπογράμμισε σχετικά: «Πρόκειται για έναν σημαντικό θεσμό που σηματοδοτεί τα 30 χρόνια Καρναβαλιού στην πόλη του Μοσχάτου.

»Ο θεσμός που ξεκίνησε επί δημαρχίας του αείμνηστου

δημάρχου Μοσχάτου Ταξιάρχη Παπαντώνη, έχει ξεπεράσει τα όρια τουΔήμου και αποτελεί πόλο προσέλκυσης επισκεπτών από όλες τις περιοχές της Αττικής και όχι μόνο.

»Η ενότητα, η δημιουργική συνεργασία και τα κέφι μεγάλων και μικρών αποτυπώνεται σε όλο το εύρος των εορταστικών εκδηλώσεων που έχουν προγραμματιστεί από τον Δήμο Μοσχάτου – Ταύρου.

»Η Αττική διαθέτει ένα σημαντικό εύρος πολιτιστικών δραστηριοτήτων και καρναβαλικών εκδηλώσεων που θα πρέπει να αναδειχθούν και να αποτελέσουν πόλο προσέλκυσης επισκεπτών».

Το «παρών» στις εκδηλώσεις έδωσε πλήθος αυτοδιοικητικών και υποψήφιων περιφερειακών συμβούλων.

The post Στις εκδηλώσεις για τα 30 χρόνια του θεσμού του Καρναβαλιού του Μοσχάτου ο Γ. Πατούλης appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα