Στις αρχές Οκτωβρίου η παράσταση «Δείπνο με φίλους» στον Δήμο Φιλοθέης – Ψυχικού

Η θεατρική κωμωδία «Δείπνο με φίλους» του Ντόναλντ Μάργκιουλις, σε σκηνοθεσία του Μάνου Αντωνίου, θα ανέβει στον Δήμο Φιλοθέης – Ψυχικού στις αρχές του Οκτωβρίου. Σύμφωνα με τη δημοτική αρχή, οι πολίτες θα ενημερωθούν σύντομα για τον χώρο και την ώρα της παράστασης.

Λίγα λόγια για το έργο:

Μία ξεκαρδιστική, επίκαιρη και συνάμα συγκινητική κωμωδία «Δείπνο με φίλους» καταπιάνεται με το μέγα θέμα γάμος και διαζύγιο. Μία ζευγαρο-κωμωδία στην οποία φανερώνεται η αλήθεια στην οποία έχουν βασιστεί και διαμορφωθεί οι σχέσεις των ζευγαριών στη

σημερινή εποχή. Καθρεφτίζεται ολόκληρη η παγκόσμια πραγματικότητα με έντονη δράση, χιούμορ, συγκίνηση αλλά και πολλές ανατροπές.

Επί σκηνής θα δούμε τους Σταύρο Νικολαΐδη, Ιωάννα Πηλιχού, Μάνο Αντωνίου και Φιλίτσα Καλογεράκου να υποδύονται δύο ζευγάρια.

Συντελεστές:

Συγγραφή: Donald Margulies. Μετάφραση – Απόδοση: Νίκος Τριανταφυλλόπουλος. Σκηνοθεσία: Μάνος Αντωνίου. Σκηνικά-Κοστούμια: Μάγδα Καλέμη. Φώτα: Νάσος Κοτρίδης. Μουσική επιμέλεια: Κατερίνα Χάσκα. Βοηθός σκηνοθέτη: Δέσποινα Χαριάτη. Δημόσιες σχέσεις. Επικοινωνία: Ράνια Παπαδοπούλου. Οργάνωση παραγωγής: Creatists Παραγωγή: Palco Commedia AMKE.

The post Στις αρχές Οκτωβρίου η παράσταση «Δείπνο με φίλους» στον Δήμο Φιλοθέης – Ψυχικού appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα