Στις 10/5 συνεδριάζει το Συντονιστικό Τοπικό Όργανο Πολιτικής Προστασίας Δήμου Κηφισιάς

Την Πέμπτη 19 Μαΐου συνεδριάζει το Συντονιστικό Τοπικό Όργανο Πολιτικής Προστασίας Δήμου Κηφισιάς, με θέμα τον σχεδιασμό και τις δράσεις της Πολιτικής Προστασίας για την αντιμετώπιση κινδύνων λόγω δασικών πυρκαγιών κατά την αντιπυρική περίοδο 2022.

Η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά και έχουν προσκληθεί όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς.

Η δημοτική αρχή τονίζει ότι η Πολιτική Προστασία του Δήμου Κηφισιάς συνεχίζει την αποψίλωση ξερών χόρτων σε κοινόχρηστους- παραρεμάτιους χώρους, καθώς και σε δημοτικά οικόπεδα.

Μάλιστα, αναφέρει ότι έχει προχωρήσει στις εξής ενέργειες:

Αποστολή 2.000 επιστολών σε ιδιοκτήτες οικοπέδων για τον καθαρισμό τους. Συντήρηση στα τέσσερα βυτιοφόρα-πυροσβεστικά οχήματα του Δήμου. Έλεγχο στους πυροσβεστικούς κρουνούς και ενημέρωση των αρμόδιων φορέων. Έλεγχο των υδατοδεξαμενών πέριξ του Δήμου.

Τέλος, η δημοτική αρχή σημειώνει ότι μέσα στις επόμενες ημέρες θα πραγματοποιηθεί και κοινή άσκηση ετοιμότητας για την πρόληψη και αντιμετώπιση των δασικών πυρκαγιών Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και Πολιτικής Προστασίας του Δήμου.

The post Στις 10/5 συνεδριάζει το Συντονιστικό Τοπικό Όργανο Πολιτικής Προστασίας Δήμου Κηφισιάς appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα