Στην τελετή απονομής των βραβείων «Μίκης Θεοδωράκης» στους αριστεύσαντες των Μουσικών και Καλλιτεχνικών Σχολείων της Αττικής ο περιφερειάρχης

Σε μια λαμπρή εορταστική εκδήλωση, παρουσία του περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη, πραγματοποιήθηκε η τελετή απονομής των βραβείων «Μίκης Θεοδωράκης» σε αριστεύσαντες μαθητές και μαθήτριες των Μουσικών και Καλλιτεχνικών Σχολείων της Αττικής, που καθιέρωσε και χρηματοδοτεί η Περιφέρεια Αττικής, προς τιμήν του εμβληματικού Έλληνα συνθέτη και την ηθική επιβράβευση του εκπαιδευτικού έργου των Μουσικών

και Καλλιτεχνικών σχολείων της Αττικής.

Παράλληλα με την απονομή των βραβείων και των χρηματικών επάθλων στους αριστεύσαντες μαθητές και μαθήτριες για το σχολικό έτος 2021 – 2022, δόθηκαν και τιμητικές πλακέτες σε πρωτεύσαντες μαθητές, ενώ ιδιαίτερα συγκινητική ήταν η στιγμή της βράβευσης από τον περιφερειάρχη του μαθητή με προβλήματα όρασης και του δασκάλου του από το Μουσικό Σχολείο Αλίμου, ο οποίος με επιμονή και κόπο διακρίθηκε για την επίδοσή του,δίνοντας το ισχυρό μήνυμα, όπως χαρακτηριστικά υπογράμμισε ο κ. Πατούλης ότι «η Τέχνη απελευθερώνει και κινητοποιεί όλες τις αρετές του ανθρώπου, χωρίς διακρίσεις και αποκλεισμούς».

Χαιρετίζοντας την εκδήλωση ο περιφερειάρχης Αττικής, μεταξύ άλλων, επισήμανε:

«Συγχαίρω μέσα από την καρδιά μου όλους τους μαθητές και μαθήτριες που αρίστευσαν. Η απονομή των βραβείων είναι μια συμβολική κίνηση, που σκοπό έχει να τιμήσει όλους τους μαθητές και εκπαιδευτικούς των Μουσικών και Καλλιτεχνικών Σχολείων της Αττικής μας για το σπουδαίο έργο και την αφοσίωσή τους στα ιδανικά της μουσικής τέχνης και του πολιτισμού».

Διαβάστε την αναλυτική ανακοίνωση για την τελετή απονομή βραβείων

The post Στην τελετή απονομής των βραβείων «Μίκης Θεοδωράκης» στους αριστεύσαντες των Μουσικών και Καλλιτεχνικών Σχολείων της Αττικής ο περιφερειάρχης appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα