Στην παράταξη του δημάρχου Λυκόβρυσης – Πεύκης προσχώρησε η Κική Νικολαροπούλου

Τη δημοτική σύμβουλο Κική Νικολαροπούλου συνάντησε την Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου 2018 στο γραφείο του ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης, Τάσος Μαυρίδης. Η κ. Νικολαροπούλου προσχώρησε στη δημοτική παράταξη Πόλη της Ζωής μας και πρόκειται να είναι υποψήφια στις προσεχείς δημοτικές εκλογές με το ψηφοδέλτιό της.

Ο κ. Μαυρίδης μετά τη συνάντηση δήλωσε: «Καλωσορίζουμε στη δημοτική μας παράταξη την “Πόλη της Ζωής μας” την ανεξάρτητη δημοτική σύμβουλο κ. Κική Νικολαροπούλου.

Είμαι σίγουρος ότι με την εμπειρία της στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, στα κοινά του Δήμου μας γενικότερα και με το ήθος που τη διακρίνει θα προσφέρει με τις δυνάμεις της στην προσπάθεια που κάνουμε ως δημοτική Αρχή και ως δημοτική παράταξη για το συλλογικό συμφέρον, με όραμα, με υπευθυνότητα και με χρήστη οικονομική διαχείριση πάντα κοντά στον πολίτη.

»Στην καθημερινή μάχη που δίνουμε η εμπειρία της κ. Νικολαροπούλου, είμαι σίγουρος ότι θα αποδειχθεί πολύτιμη, όπως και στο νέο σκηνικό που δημιουργείται στην Τοπική Αυτοδιοίκηση με την αλλαγή του νομοθετικού πλαισίου. Προσπαθούμε κάθε ημέρα να γινόμαστε καλύτεροι και αποτελεσματικότεροι, δικαιώνοντας την εμπιστοσύνη των πολιτών».

The post Στην παράταξη του δημάρχου Λυκόβρυσης – Πεύκης προσχώρησε η Κική Νικολαροπούλου appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα