Στην παράταξη Για την Πόλη που μας Αζίζει ο Θ. Γκλεζάκος

Τη συνεργασία της με τον κ. Θεόδωρο Γκλεζάκο ανακοίνωσε η δημοτική παράταξη του Κώστα Τίγκα, Για την Πόλη που μας.

«Συνεχίζουμε την προσπάθεια μας να συγκροτήσουμε μια ομάδα άξιων και ικανών ανθρώπων που έχουν διάθεση, αλλά και τα κατάλληλα προσόντα να προσφέρουν στον Δήμο Παπάγου – Χολαργού», αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση που υπογράφει ο κ. Τίγκας, στην οποία επίσης τονίζονται τα εξής:

«Ο Θεόδωρος Γκλεζάκος, με τις εξαιρετικές σπουδές του στην Οργάνωση και Διοίκηση Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Πειραιά,

αλλά και την πλούσια και επιτυχημένη επαγγελματική του εμπειρία στο υπουργείο Οικονομικών, αφού διετέλεσε επί μακρόν διευθυντής ΔΟΥ, θα προσφέρει τις πολύτιμες γνώσεις του και θα εργαστεί με ζήλο και αποτελεσματικότητα για την επίλυση των χρόνιων προβλημάτων των κατοίκων του Παπάγου – Χολαργού.

»Με τον Θεόδωρο Γκλεζάκο, ο οποιός στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές ήταν υποψήφιος με άλλη παράταξη και που τον γνωρίζω προσωπικά είμαι βέβαιος ότι θα έχουμε μια άψογη συνεργασία. Η αποτελεσματικότητά του, το ήθος του και η επαγγελματική του ευσυνειδησία αποτελούν εχέγγυα για ουσιαστικό έργο και προσφορά».

The post Στην παράταξη Για την Πόλη που μας Αζίζει ο Θ. Γκλεζάκος appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα