Στην κοπή της βασιλόπιτας των εργαζομένων του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης η υποψήφια δήμαρχος Μαρίνα Σταυράκη – Πατούλη

Κοντά στους εργαζομένους του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης βρέθηκε η υποψήφια Δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης Μαρίνα Πατούλη Σταυράκη, με την ευκαιρία της κοπής της βασιλόπιτας τους για το 2023.

Συνοδευόμενη από υποψηφίους του Συνδυασμού της «Ενωμένοι», η υποψήφια Δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης Μαρίνα Πατούλη Σταυράκη, αντάλλαξε ευχές με τους εργαζομένους και συνομίλησε για εργασιακά θέματα που τους απασχολούν.

Στο μήνυμά της, η Μαρίνα Πατούλη Σταυράκη ανέφερε: «Είστε η ψυχή του Δήμου. Είστε όλοι εσείς που καθημερινά σε ένα αντίξοο οικονομικό και εργασιακό περιβάλλον

δίνεται τον καλύτερό σας εαυτό για την εξυπηρέτηση των δημοτών στη Λυκόβρυση και στην Πεύκη. Σας ευχαριστούμε για αυτό. Είμαστε στο πλευρό σας. Ενωμένοι, την επόμενη μέρα, θα αγωνιστούμε για να εκσυγχρονίσουμε τη λειτουργία του Δήμου με στόχο καλύτερες συνθήκες εργασίας για εσάς και καλύτερες υπηρεσίες για τους Λυκοβρυσιώτες και τους Πευκιώτες».

The post Στην κοπή της βασιλόπιτας των εργαζομένων του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης η υποψήφια δήμαρχος Μαρίνα Σταυράκη – Πατούλη appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης, Μαρίνα Σταυράκη – Πατούλη,dimou lykovrysis – pefkis, marina stavraki – patouli