Στην κοπή πίτας του Σικιαριδείου Ιδρύματος ο δήμαρχος Αμαρουσίου

Κοντά στα παιδιά τους γονείς, τους εργαζομένους και τους φίλους του Σικιαριδείου Ιδρύματος παραβρέθηκε ο δήμαρχος Αμαρουσίου Θεόδωρος Αμπατζόγλου, κατά την εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας, παρουσία της προέδρου του Ιδρύματος Κορίνας Λιούτα, της αντιπεριφερειάρχη Βόρειου Τομέα Αθηνών Λουκίας Κεφαλογιάννη, της διοικητικής διευθύντριας του Ιδρύματος Δήμητρας Καράμπελα, του προέδρου της Ένωσης Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων Παιδιών του Ιδρύματος Θεόδωρου Κοκόρα και της επιστημονικής υπεύθυνης

του Κέντρου Υγείας Αμαρουσίου και Δημοτικής Συμβούλου Μαρίας Γώγου. Την τελετή ευλόγησαν ο πανοσιολογιώτατος αρχιμανδρίτης της Ιεράς Μητροπόλεως Κηφισιάς, Αμαρουσίου και Ωρωπού κ. Νικάνωρ και ο πατήρ Νικόλαος.

Ο κ. Αμπατζόγλου κατά τον σύντομο χαιρετισμό του συνεχάρη τη διοίκηση του Ιδρύματος τους εργαζόμενους, και τους εθελοντές για τις υπηρεσίες που προσφέρουν προς τους ωφελούμενους του Φορέα και τις οικογένειές τους. Όπως αναφέρει η δημοτική αρχή, δήμαρχος «επαναδιατύπωσε τη στήριξη της δημοτικής αρχής στο Σικιαρίδειο η οποία καταγράφεται με έργα ουσίας» και ενδεικτικά, μεταξύ άλλων, δήλωσε: «Το Σικιαρίδειο για εμάς είναι ο σημαντικότερος χώρος του Δήμου Αμαρουσίου».

Τόσο η κ. Λιούτα, όσο και ο κ. Κοκόρας αναφέρθηκαν «στην εξαιρετική συνεργασία του Ιδρύματος με τον Δήμο και ευχαρίστησαν τον δήμαρχο για τη βούληση και αποτελεσματικότητά του».

Η κ. Γώγου από τη δική της πλευρά αναφέρθηκε «στην ειδική συνεργασία του Κέντρου Υγείας Αμαρουσίου με το Ίδρυμα και τη διαρκή υγειονομική υποστήριξη που προσφέρεται προς τους ωφελουμένους κατά προτεραιότητα».

Ο περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης έστειλε τις ευχές του για τη νέα χρονιά, κάνοντας μια αναδρομή στη μακροχρόνια σχέση που τον συνδέει με το Σικιαρίδειο Ίδρυμα.

«Η εξέλιξη του Σικιαρίδειου Ιδρύματος μας τιμά ως χώρα και ως Περιφέρεια Αττικής, όχι μόνο για τη στήριξη των καταρτιζομένων παιδιών και των οικογενειών τους, όχι μόνο για το παράθυρο ελπίδας που εκπροσωπεί, όχι μόνο για το χαμόγελο που προσφέρει στην ψυχή των παιδιών, αλλά και για το γεγονός ότι εξελίχθηκε σε κέντρο πρακτικής άσκησης του Πανεπιστημίου Αθηνών για φοιτητές κοινωνικής εργασίας, φοιτητές διαφόρων ειδικοτήτων στην ειδική αγωγή, στη λογοθεραπεία και εργοθεραπεία» τόνισε ο Γ. Πατούλης και πρόσθεσε:

«Η συνδρομή μας, μέσω του επιχειρησιακού προγράμματος Αττική 2014-2020, το οποίο επεκτείναμε για το ίδρυμα μέχρι το 2023, είναι ενδεικτική της βαρύτητας που δίνουμε στοΝ στόχο μας για μια Περιφέρεια χωρίς αποκλεισμούς».

Η αντιπεριφερειάρχης Λ. Κεφαλογιάννη ανέφερε από την πλευρά της: «Στηρίζουμε έμπρακτα το έργο του Σικιαρίδειου Ιδρύματος και συμπορευόμαστε με το όραμά του για την αντιμετώπιση του κοινωνικού αποκλεισμού μέσω της άρσης των κοινωνικών ανισοτήτων στην εκπαίδευση και στην κοινωνική φροντίδα». Επίσης, συνεχάρη την πρόεδρο Κορίνα Λιούτα, το Διοικητικό Συμβούλιο, καθώς και όλους τους εργαζομένους για την προσφορά και το σπουδαίο έργο που επιτελούν.

The post Στην κοπή πίτας του Σικιαριδείου Ιδρύματος ο δήμαρχος Αμαρουσίου appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Σικιαριδείου Ιδρύματος, Αμαρουσίου,sikiarideiou idrymatos, amarousiou