Στην κοπή πίτας του ΚΑΠΗ Δ.Κ. Πεντέλης ο δήμαρχος

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε το ΚΑΠΗ της Δ.Κ. Πεντέλης την Κυριακή 21 Ιανουαρίου 2018.

Ο δήμαρχος Πεντέλης, Δημήτρης Στεργίου-Καψάλης, στον χαιρετισμό του τόνισε ιδιαίτερα τους αγώνες, όπως είπε, της Δ.Κ. Πεντέλης για να δημιουργηθεί ο χώρος όπου στεγάζεται το ΚΑΠΗ και κάνοντας απολογισμό των έργων και των δράσεων που έχουν γίνει κατά τη διάρκεια της διοίκησης αναφέρθηκε και σε αυτά που προγραμματίζονται για

τη Δ.Κ. Πεντέλης. Έδωσε δε συγχαρητήρια στον υπεύθυνο του ΚΑΠΗ, Ιωάννη Ζώη, για τη λειτουργία του και στους εθελοντές που προσφέρουν αφιλοκερδώς στο σύνολο και ευχαρίστησε τη χορηγό της εκδήλωσης κα Νίκη Κόνιαρη και επεσήμανε το μεγάλο έργο της χορηγίας στον Δήμο Πεντέλης.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν, επίσης, ο άμισθος σύμβουλος του δημάρχου Κωνσταντίνος Καζάκος, η πολιτευτής Πολυτίμη Λεονάρδου, οι θεματικοί αντιδήμαρχοι Δημοσθένης Παπακωνσταντίνου και Ηλίας Βιλιώτης, ο τοπικός αντιδήμαρχος Δ.Κ. Πεντέλης Μιχάλης Κολιός, ο τοπικός αντιδήμαρχος Δ.Κ. Ν. Πεντέλης Λευτέρης Κιτσούλης, ο πρόεδρος του Οργανισμού Κοινωνικής Πρόνοιας και Αλληλεγγύης, Νίκος Τόλιος, οι δημοτικοί σύμβουλοι Λευτέρης Κοντουλάκος, Κωνσταντίνος Μωραΐτης, Καίτη Μασμανίδου, η πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Δ.Κ. Πεντέλης, Σούλα Σουτάδη-Καπράλου, o πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Δ.Κ. Ν. Πεντέλης, Μανώλης Μιχελακάκης, το μέλος του Δ.Σ. του ΟΚΠΑ Άννα Βασιλείου, εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων και πλήθος κόσμου.

The post Στην κοπή πίτας του ΚΑΠΗ Δ.Κ. Πεντέλης ο δήμαρχος appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα