Στην κοπή πίτας του Εκδρομικού & Περιηγητικού Ομίλου Αμαρουσίου ο δήμαρχος

Παρουσία των μελών και φίλων του Εκδρομικού & Περιηγητικού Ομίλου Αμαρουσίου ο δήμαρχος Αμαρουσίου, πρόεδρος της ΚΕΔΕ, Γιώργος Πατούλης, έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του Ομίλου, ανταλλάσσοντας ευχές με τους εκατοντάδες φίλους του συλλόγου.

Στον χαιρετισμό του ο κ. Πατούλης συνεχάρη το Διοικητικό Συμβούλιο και τον πρόεδρο του Ομίλου, Ιωακείμ Ουΐλς, για το σημαντικό έργο που επιτελούν, καθώς, όπως είπε, «η αναγέννηση του Ομίλου, με την έντονη δράση

που παρουσιάζει, οι πολίτες του Αμαρουσίου τον έχουν αγκαλιάσει, καθώς μέσα από τις κοινωνικές δράσεις ανακαλύπτουν τις ομορφιές της πατρίδας μας και του πολιτισμού μας, ενώ η επαφή με τη φύση που προσφέρει σε αρκετούς ανθρώπους καθιστούν το ρόλο του ιδιαίτερα σημαντικό και μάλιστα σε μια εποχή που οι πολίτες το έχουν ανάγκη περισσότερο από ποτέ άλλοτε». Ο δήμαρχος Αμαρουσίου ευχήθηκε υγεία σε όλους και να ευοδωθούν οι σκοποί και τα οράματα του Ομίλου.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν η πρόεδρος του ΟΚΟΙΠΑΔΑ, Ελένη Λέκκα, και οι δημοτικοί σύμβουλοι Ελένη Βλάχου-Σταματάκη, Κατερίνα Ιωάννου, Στέφανος Τσιπουράκης και Μιχάλης Παπαδόπουλος.

The post Στην κοπή πίτας του Εκδρομικού & Περιηγητικού Ομίλου Αμαρουσίου ο δήμαρχος appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα