Στην ανθοκομική έκθεση Περιστερίου και στη γιορτή της Άνοιξης στο Κορωπί ο υποψήφιος περιφερειάρχης Γ. Πατούλης

Στις εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν στον Δήμο Περιστερίου και στον Δήμο Κρωπίας βρέθηκε σήμερα 1η Μαΐου 2019 ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης.

Συγκεκριμένα ο Γ. Πατούλης επισκέφθηκε το πρωί την έκθεση «Φυτά και Κήπος» που πραγματοποιείται στο άλσος Περιστερίου κοντά στον σταθμό του Μετρό στην Ανθούπολη.

Σήμερα το πρόγραμμα της έκθεσης είχε εργαστήριο Δημιουργίας

Πρωτομαγιάτικων Στεφανιών, ενώ δημιουργήθηκε το μεγαλύτερο πανό της Ελλάδας, με τίτλο «Αγαπώ τη Φύση».

Στο πλαίσιο της επίσκεψής του ο υποψήφιοςπεριφερειάρχης είχε τη δυνατότητα να συνομιλήσει με παραγωγούς καθώς και μεπολίτες.

Στη συνέχεια μετέβη στο Κορωπί και συγκεκριμένα στο «Παπασιδέρειο» κλειστό γήπεδο Κορωπίου, όπου πραγματοποιήθηκε η γιορτή της Άνοιξης που διοργάνωσε ο Δήμος Κορωπίου με την υποστήριξη πολιτιστικών συλλόγων του Δήμου.

Ο Γ. Πατούλης με αφορμή τις συγκεκριμένες εκδηλώσεις αναφέρθηκε στην πρώτη Μαΐου και στη διπλή σημασία που έχει ως ιστορική ημέρα για τους εργαζόμενους, αλλά και ως ημέρα των λουλουδιών και της άνοιξης.

Συγκεκριμένα, τόνισε:

«Η 1η Μαΐου συμβολίζει την ημέρα εορτασμού της εξέγερσης των εργατών. Μέσα από την εξέγερση αυτή καθιερώθηκε το οκτάωρο, η αργία της Κυριακής και οι καλύτερες συνθήκες εργασίας. Αξίζει τιμή σε όλους όσοι θυσιάστηκαν για να υπερασπιστούν τα δικαιώματα αυτά, τα οποία δυστυχώς στις ημέρες μας τείνουν να αμφισβητηθούν.

»Παράλληλα, η 1η Μαΐου είναι η ημέρα που συμβολικά γιορτάζουμε τον ερχομό της άνοιξης, της ελπίδας, της αισιοδοξίας και της καρποφορίας.

»Ο συμβολισμός της σημερινής ημέρας, ας είναι η απαρχή για να έλθει ξανά η «Άνοιξη» στη χώρα μας σε εθνικό και τοπικό επίπεδο.

»Πρέπει να αγωνιστούμε όλοι μας για ένα σταθερό μέλλον για τα παιδιά μας και τους συμπολίτες μας».

The post Στην ανθοκομική έκθεση Περιστερίου και στη γιορτή της Άνοιξης στο Κορωπί ο υποψήφιος περιφερειάρχης Γ. Πατούλης appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα