Στη θεία λειτουργία και στη δοξολογία που τελέστηκε στον Ι.Ν. Αγ. Παντελεήμονος Πεύκης παρευρέθηκε η Νέα Δημιουργία

Ο κ. Παναγιώτης Ιωάννου επικεφαλής του δημοτικού συνδιασμού Νέα Δημιουργία, υποψήφιος Δήμαρχος και Δημοτικός Σύμβουλος Λυκόβρυσης-Πεύκης μαζί με μέλη της παράταξης μας ΝΕΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ συμμετείχε στη θεία Λειτουργία και στην Δοξολογία που πραγματοποιήθηκε στην αρχή του Νέου έτους στον Ι.Ν Αγίου Παντελεήμονος Πεύκης .

Στο τέλος της Δοξολογίας ο προϊστάμενος του Ιερού Ναού Αρχιμ. Ιωάννης Γκουγκούμης ευχαρίστησε τον κ. Ιωάννου για την προσφορά

της βασιλόπιτας που διανεμήθηκε στο εκκλησίασμα καθώς και για την αδιάλειπτη παρουσία του στο Ναό και την άοκνη μέριμνα του για το φιλανθρωπικό έργο της ενορίας .

Ο κ. Ιωάννου μετά το πέρας της δοξολογίας ευχήθηκε στους Ιερείς του Ιερού Ναού στο εκκλησιαστικό συμβούλιο και στις κυρίες της φιλοπτώχου αδελφότητος . Επίσης είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με αρκετούς δημότες και να τους ευχηθεί .

Ο κ. Ιωάννου αναχωρώντας από τον Ιερό Ναό ευχήθηκε : Καλή και ευλογημένη χρονιά σε όλους τους Δημότες μας, σε ολόκληρη την Πατρίδα μας μέχρι και το πιο απομακρυσμένο άκρο της .

Το 2023 να είναι ένα έτος δημιουργικό και ειρηνικό .

Εμείς ως Νέα Δημιουργία ευελπιστούμε στην εμπιστοσύνη τον πολιτών ώστε μέσα σε αυτό το έτος να μας αναδείξει πρώτη δημοτική παράταξη στης επερχόμενες δημοτικές εκλογές για να μπορέσουμε να εκφράσουμε την αγάπη μας για το Δήμο μας μέσα από την διάθεση μας να δημιουργήσουμε έναν όμορφο και εξυπηρετικό για τους πολίτες Δήμο.

Γραφείο Τύπου δημοτικής παράταξης Νέα Δημιουργία.

The post Στη θεία λειτουργία και στη δοξολογία που τελέστηκε στον Ι.Ν. Αγ. Παντελεήμονος Πεύκης παρευρέθηκε η Νέα Δημιουργία appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ι Ν, Παντελεήμωνος Πεύκης, Δημιουργία,i n, panteleimonos pefkis, dimiourgia