Στο Ηράκλειο Αττικής γιορτάζουν το Περιβάλλον μέσα από τη… συχνότητα του «Επικοινωνία 94FM»

Ενόψει του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος στο Ηράκλειο Αττικής προσκαλούνται μικροί και μεγάλοι να ηχογραφήσουν το δικό τους μήνυμα, το οποίο και θα ακουστεί από τη συχνότητα του δημοτικού ραδιοφώνου «Επικοινωνία 94FM».

Στο σχετικό μήνυμά του ο Δήμος αναφέρει:

«Στείλε το δικό σου μήνυμα για το Περιβάλλον! Ελάτε να γιορτάσουμε μαζί την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος και να ενώσουμε τις φωνές μας για έναν καλύτερο, πιο πράσινο, πιο βιώσιμο πλανήτη. Καλούμε όλους όσους θέλουν, ειδικά τους μικρούς μας φίλους, να ηχογραφήσουν κάτι από τα παρακάτω: Ραδιοφωνικό

σποτάκι, τραγούδι, ποίημα, σύντομο θεατρικό και να το στείλουν στην διεύθυνση [email protected], με θέμα «Ραδιοφωνικό μήνυμα για το Περιβάλλον».

Όλες οι ηχογραφήσεις θα ακουστούν στον αέρα του Δημοτικού μας Ραδιοφώνου, Επικοινωνία 94FM, ανήμερα της Παγκόσμιας Ημέρας, Δευτέρα 5 Ιουνίου, κατά τη διάρκεια του προγράμματος του σταθμού.

Μια πόλη, μια φωνή για το Περιβάλλον, για το αύριο…(σχετική πρόσκληση έχει σταλεί ήδη σε όλα τα σχολεία, παιδικούς σταθμούς, συλλόγους και φορείς της πόλης)».

The post Στο Ηράκλειο Αττικής γιορτάζουν το Περιβάλλον μέσα από τη… συχνότητα του «Επικοινωνία 94FM» appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ηράκλειο Αττικής, Περιβάλλον, Επικοινωνία 94FM,irakleio attikis, perivallon, epikoinonia 94FM