Στη διοργάνωση σεμιναρίου δημιουργικής γραφής συμμετέχει η Κοινότητα Ψυχικού

Η Κοινότητα Ψυχικού, στο πλαίσιο συνεργασίας με το Ελληνικό Ίδρυμα Πολιτισμού, συμμετέχει στη διοργάνωση και προώθηση του σεμιναρίου δημιουργικής γραφής το οποίο θα διεξαχθεί στο Ελληνικό Ίδρυμα Πολιτισμού, σε συνεργασία με το Εθνικό Θέατρο, το Πάντειο Πανεπιστήμιο, το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος, το Greek Play Project.

Το σεμινάριο είναι δωρεάν και ξεκινά την Παρασκευή 11 Μαρτίου. Θα διαρκέσει 8 εβδομάδες έως και την Παρασκευή 6 Μαΐου και θα διεξάγεται κάθε Παρασκευή, από τις 20:00 έως τις 22:00 και διαδικτυακά.

Η πρόεδρος της Κοινότητας Ψυχικού και μέλος του Δ.Σ. του Ελληνικού Ιδρύματος Πολιτισμού, δικηγόρος, Φαίνη Χατζηαθανασιάδου δηλώνει σχετικά: «Με χαρά αποδεχτήκαμε την πρόταση να συμμετέχουμε στην προώθηση της δημιουργικής γραφής στους δημότες μας, μέσω του σεμιναρίου που διεξάγεται στο Ελληνικό Ίδρυμα Πολιτισμού, το οποίο εδρεύει στην Δημοτική Κοινότητα Ψυχικού. Πιστεύουμε ότι το σεμινάριο θα βοηθήσει εκείνους που επιθυμούν να μυηθούν στα μυστικά του γραπτού λόγου, να καλλιεργήσουν το ταλέντο τους ή να διευρύνουν τον τρόπο έκφρασης τους, γιατί η δημιουργική γραφή αποτελεί εργαλείο για την παραγωγή άρτιων κειμένων σε κάθε επιστημονικό πεδίο».

Δήλωση συμμετοχής

The post Στη διοργάνωση σεμιναρίου δημιουργικής γραφής συμμετέχει η Κοινότητα Ψυχικού appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα