Στα χέρια του Τ.Α. Αμαρουσίου δύο Έλληνες 23 και 19 ετών – Κατηγορούνται για σωρεία διαρρήξεων-κλοπών σε Μαρούσι, Κηφισιά και Αιγάλεω

Δικογραφία σε βάρος δύο Ελλήνων, ηλικίας 23 και 19 ετών, για διακεκριμένες κλοπές από καταστήματα σε διάφορες περιοχές της Αττικής σχηματίστηκε από το Τμήμα Ασφαλείας Αμαρουσίου της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βορειοανατολικής Αττικής, Μάλιστα, ο 23χρονος είναι έγκλειστος σε Κατάστημα Κράτησης.

Στο πλαίσιο διερεύνησης υποθέσεων κλοπών από καταστήματα και γραφεία επιχειρήσεων στο Μαρούσι, Κηφισιά και Αιγάλεω, οι αστυνομικοί ταυτοποίησαν τους κατηγορούμενους και πιστοποίησαν την εγκληματική τους δράση.

Οι

κατηγορούμενοι κατά το χρονικό διάστημα από τον Ιούλιο έως τον Αύγουστο του 2022 μετέβαιναν πρώτες πρωινές ώρες με μοτοσικλέτες στις παραπάνω περιοχές και προέβαιναν σε διαρρήξεις-κλοπές από καταστήματα και γραφεία επιχειρήσεων. Αφού παραβίαζαν την κεντρική θύρα ή έσπαγαν τον υαλοπίνακα, εισέρχονταν στον εσωτερικό χώρο και αφαιρούσαν χρηματοκιβώτια, χρηματικά ποσά και αντικείμενα αξίας.

Από τη μέχρι στιγμής προανακριτική έρευνα έχει ταυτοποιηθεί η δράση των κατηγορουμένων σε εννέα περιπτώσεις διαρρήξεων-κλοπών.

Κατασχέθηκαν δύο μοτοσικλέτες ως μέσα τέλεσης των αξιόποινων πράξεων.

Πηγή: Ελληνική Αστυνομία

The post Στα χέρια του Τ.Α. Αμαρουσίου δύο Έλληνες 23 και 19 ετών – Κατηγορούνται για σωρεία διαρρήξεων-κλοπών σε Μαρούσι, Κηφισιά και Αιγάλεω appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Τ Α, Αμαρουσίου, Έλληνες 23, – Κατηγορούνται, -κλοπών, Μαρούσι Κηφισιά, Αιγάλεω,t a, amarousiou, ellines 23, – katigorountai, -klopon, marousi kifisia, aigaleo