Σπύρος Κωνσταντάς: Ε, όχι και ακομμάτιστος κ. Παλαιοδήμο – Φθάνει η υποκρισία!
Ευθεία επίθεση τον επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Πεντέλη 2020 εξαπολύει ο επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης και υποψήφιος δήμαρχος Πεντέλης Σπύρος Κωνσταντάς. Ο κ. Κωνσταντάς κατηγορεί τον κ. Άγγελο Παλαιοδήμο για «υποκρισία» με σκοπό την «υφαρπαγή της ψήφου» των δημοτών, με αφορμή ραδιοφωνική συνέντευξη του δεύτερου, στην οποία υποστήριξε ότι ο συνδυασμός του είναι «ακηδεμόνευτος» και «ακομματιστος».
Ο επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης θυμίζει στον συνυποψήφιό του ότι υπήρξε για χρόνια στέλεχος του ΠΑΣΟΚ,
Ακολουθεί η ανακοίνωση του κ. Κωνσταντά:
Σε ραδιοφωνική εκπομπή ο κ. Παλαιοδήμος, επικεφαλής της παράταξης Πεντέλη 2020, επανέλαβε το γνωστό τροπάρι περί «ακηδεμόνευτου» και«ακομμάτιστου» υποψήφιου, «καρμπόν» με όσα ακούει κανείς αυτό το διάστημα από όλους τους υποψήφιους, πλην Λαϊκής Συσπείρωσης. Επιμελώς, βέβαια, ο κ. Παλαιοδήμος κρύβει ότι υπήρξε επί χρόνια στέλεχος του ΠΑΣΟΚ. Υλοποίησε στο ακέραιο την αντιλαϊκή πολιτική των κυβερνήσεων και της Ε.Ε.
Αισθάνεται υπερήφανος γιατί επί των ημερών του φτιάχτηκε ένας καινούργιος παιδικός σταθμός αλλά… παρέλειψε να πει ότι τα παιδιά δεν βγαίνουν έξω γιατί υπάρχουν κατασκευαστικά προβλήματα. Παρέλειψε επίσης να πει ότι πεισματικά όλα αυτά τα χρόνια αρνείται όχι μόνο να καταργήσει τα τροφεία, αλλά και να τα μειώσει, παρότι η Λαϊκή Συσπείρωση το προτείνει σταθερά, εντός και εκτός Δημοτικού Συμβουλίου.
Ξεχνάει φαίνεται ότι είναι συνυπεύθυνος για την έλλειψη εργαζόμενων στην καθαριότητα. Ξεχνάει ότι παρέα με τον Στεργίου ψήφισε όλους τους αντιλαϊκούς-αντεργατικούς προϋπολογισμούς και ισολογισμούς.
Οι εργαζόμενοι της Πεντέλης όμως δεν έχουν μνήμη… χρυσόψαρου. Δεν ξεχνάνε ότι ο κ. Παλαιοδήμος υπήρξε επί σειρά ετών πρόεδρος νομικού προσώπου και επομένως στενός συνεργάτης της διοίκησης Στεργίου.
Προφανώς ψήφιζε τα πάντα.
Ως εδώ! Φτάνει η υποκρισία για την υφαρπαγή της ψήφου!
Καλούμε τους εργαζόμενους, τους δημότες, τους νέους να μην «τσιμπήσουν». Τους χορτάσαμε και τους «ακομμάτιστους» και τους «ακηδεμόνευτους». Τους καλούμε τώρα να κάνουν το βήμα και να ψηφίσουν τη Λαϊκή Συσπείρωση Πεντέλης, το μοναδικό αγωνιστικό ψηφοδέλτιο για τον Δήμο Πεντέλης, που στηρίζεται από το ΚΚΕ και είναι πραγματικά ανεξάρτητο και ακηδεμόνευτο από τις κυβερνήσεις, την πολιτική της ανταποδοτικότητας, τους εργολάβους και τα ιδιωτικά συμφέροντα.
The post Σπύρος Κωνσταντάς: Ε, όχι και ακομμάτιστος κ. Παλαιοδήμο – Φθάνει η υποκρισία! appeared first on Ενυπόγραφα.
- Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Κατηγορίας Ειδήσεις
- Γερμανίδα αγόρασε 5χρονη Γιαζίντι για σκλάβα και την άφησε να πεθάνει από δίψα
- Κατέρρευσε το «δόγμα Πολάκη» – Εκτεθειμένος ο Τσίπρας από το πρωτοφανές φιάσκο της Novartis
- Καιρός Πάσχα 2019: Καρέ - καρέ η εξέλιξη του καιρού μέχρι τη Μεγάλη Πέμπτη (video)
- Καταγγελία για διάρρηξη «μαμούθ» στο Σύνταγμα με λεία 500.000 ευρώ
- Οικογενειακή τραγωδία στο Χαλάνδρι – Μαζί κηδεύονται πατέρας και γιος
- Εκνευρισμός στην Τουρκία με την πιθανή αναγνώριση της γενοκτονίας των Αρμενίων
- 1939 Ισπανία: Μία επιτυχημένη «πρόβα τζενεράλε»
- 10 νέοι υποψήφιοι με τον Γιάννη Συκά
- Η συγκλονιστική στιγμή της αποκάλυψης μίας μούμιας 2.500 ετών (VIDEO)
- Δέσποινα Καμπούρη: Το γράμμα της κόρης της Έλενας «...γιατί δεν υπάρχει 2η φορά»
- Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Enypografa

- Τελευταία Νέα Enypografa
- Σπύρος Κωνσταντάς: Ε, όχι και ακομμάτιστος κ. Παλαιοδήμο – Φθάνει η υποκρισία!
- Με τον Μητροπολίτη Πειραιώς συναντήθηκε ο υποψήφιος περιφερειάρχης Γ. Πατούλης
- Καταδίκη του βανδαλισμού εκλογικού κέντρου από τη Λαϊκή Συσπείρωση Πεντέλης
- Η Ρ. Δούρου στα εγκαίνια του 1ου Δημοτικού Παιδικού Σταθμού Αρτέμιδος
- Μπροστά Μαζί: Καταδικάζουμε απερίφραστα την επίθεση στο εκλογικό κέντρο του κ. Στεργίου
- Καταδίκη βανδαλισμού εκλογικού κέντρου από την Πεντέλη 2020
- Γ. Καραμέρος: Πρωτοβουλία στη σωστή κατεύθυνση ο 2ος Αττικός Αγώνας Δρόμου
- Νέοι Άνθρωποι-Νέα Αρχή: Οι βανδαλισμοί δεν έχουν θέση στον Δήμο Πεντέλης
- Μεγάλη συγκέντρωση του Γιώργου Οικονόμου στον «Δημόκριτο»
- Άνοιξε τις πύλες της η Art3Age 2019 του Δήμου Ηρακλείου Αττικής
- Τελευταία Νέα Κατηγορίας Ειδήσεις
- Ο Μέσι μετράει εκατό περισσότερα «Man of The Match» από τον Ρονάλντο
- Αυτό είναι το πρώτο 100% ηλεκτρικό λεωφορείο στην Ελλάδα [pics]
- Κατασχέσεις λογαριασμών και πρόστιμα σε όσους δεν πληρώνουν τα τέλη κυκλοφορίας
- Το μεγαλύτερο φεστιβάλ ηλεκτρονικής μουσικής έρχεται στην Αθήνα
- Καιρός Πάσχα 2019: Καρέ - καρέ η εξέλιξη του καιρού μέχρι τη Μεγάλη Πέμπτη (video)
- Τραμπ: Δασμούς σε ευρωπαϊκά προϊόντα ύψους 11δις δολάρια
- Τo κόμμα του Ερντογάν θα ζητήσει νέες εκλογές στην Κωνσταντινούπολη
- H απάντηση της Καινούργιου για τα δημοσιεύματα που την θέλουν να έχει νέα σχέση