Σοβαρός τραυματισμός ανηλίκου – Παρασύρθηκε από αυτοκίνητο στη Λ. Κηφισιάς, στο Μαρούσι

Θύμα τροχαίου έπεσε ανήλικος στη Λεωφόρο Κηφισιάς, ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά.

Το παιδί παρασύρθηκε από διερχόμενο όχημα, ενώ το εντόπισαν αστυνομικοί της ΟΠΚΕ, οι οποίοι και του παρείχαν τις πρώτες βοήθειες, μέχρι να φθάσει στο σημείο ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Το θύμα ήδη διακομίσθηκε στο νοσοκομείο, ενώ δεν υπάρχει κάποια εξέλιξη για την πορεία της υγείας του.

Σύμφωνα με τον ιστόστοπο lawandorder.gr «οι αστυνομικοί που διέρχονταν

την Κηφισιάς, εντόπισαν έξω από το εμπορικό κέντρο Avenue, στο Μαρούσι, αρχικά ένα άτομο που είχε τραυματιστεί από ένα τζιπ, στην προσπάθειά του να διασχίσει τον δρόμο. Άμεσα αστυνομικοί του έδωσαν πρώτες βοήθειες και όπως διαπίστωσαν ο τραυματίας ήταν ένα ανήλικο αγόρι. Άμεσα καθάρισαν το αίμα, του έκοψαν την μπλούζα για να διευκολυνθεί η αναπνοή του, καθώς διαπίστωσαν ταχύπνοια και κυάνωση. Το παιδί επίσης διαπιστώθηκε πως είχε υποθερμία και έτρεμε με του αστυνομικούς να του δίνουν αλουμινοκουβέρτα για να σταματήσει το τρέμουλο του».

«Σε παράλληλο χρόνο οι αστυνομικοί της ΟΠΚΕ είχαν καλέσει το ΕΚΑΒ και ασθενοφόρο που έφτασε στο σημείο τον μετέφερε σε νοσοκομείο. Ο οδηγός του αυτοκινήτου που τον παρέσυρε, παρέμεινε στο σημείο και έδωσε κατάθεση στο ανακριτικό της Τροχαίας», σύμφωνα με την ίδια πηγή.

Όπως αναφέρεται στο σχετικό δημοσίευμα, «οι διασώστες του ΕΚΑΒ έδωσαν συγχαρητήρια στους αστυνομικούς για τις ενέργειές τους. Τέλος, θα πρέπει να τονιστεί πως κάποιοι από την ομάδα της ΟΠΚΕ είχαν αποφοιτήσει από το σχολείο πρώτων βοηθειών μάχης της ΕΚΑΜ πριν μόλις μια εβδομάδα και αξιοποίησαν πλήρως τις γνώσεις που απέκτησαν».

The post Σοβαρός τραυματισμός ανηλίκου – Παρασύρθηκε από αυτοκίνητο στη Λ. Κηφισιάς, στο Μαρούσι appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα