Σωτήρη, Νίκο σας αγαπάμε, αλλά να μην σας ξαναδούμε στους… δέκτες μας

Για 72 ημέρες σήκωσαν τοβάρος της σχεδόν καθημερινής ενημέρωσης των πολιτών για την εξέλιξη τηςπανδημίας Covid-19 στην Ελλάδα.

Ο ένας, με την επιστημονικήιδιότητά του, προσπαθούσε να δώσει τη διάσταση του κινδύνου, κρατώντας -όσο τοδυνατόν- πιο ανθρώπινη στάση στα όσα πρωτόγνωρα ζούσαμε ως κοινωνία.

Ο δεύτερος, αναγκαστικάπερισσότερο τεχνοκράτης, προσπαθούσε με κάθε τρόπο να μας πείσει ναακολουθήσουμε πιστά τα αυστηρά μέτρα των περιορισμών.

Σωτήρης Τσιόδρας και Νίκος Χαρδαλιάς τα κατάφεραν πολύ καλά, αποδεικνύοντας

ότι η χώρα διαθέτει πολύτιμες «εφεδρείες» σε περιόδους έντονων κρίσεων. Οι όποιες γκρίνιες και τα κακόβουλα σχόλια διατυπώθηκαν εναντίον τους δεν κατάφεραν να τους… ακουμπήσουν. Η πλειονότητα των Ελλήνων αναγνωρίζουμε την τιτάνια προσπάθεια που κατέβαλαν και τους ευχαριστούμε.

Και θα τους ευχαριστήσουμε περισσότερο, εάν αποδειχθούμε το ίδιο υπεύθυνοι και στη νέα περίοδο που διανύουμε έξω από τα σπίτια μας. Γιατί, όσο και να τους αγαπάμε, τον Σωτήρη και τον Νίκο δεν θέλουμε να τους ξαναδούμε στους τηλεοπτικούς δέκτες μας. Γιατί αν τους δούμε, δεν θα είναι για καλό…

Από μακριά, λοιπόν, και…ασφαλείς!

The post Σωτήρη, Νίκο σας αγαπάμε, αλλά να μην σας ξαναδούμε στους… δέκτες μας appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα