Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ: Συμμετέχουμε στη συγκέντρωση ενάντια προϋπολογισμό του 2023

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου Συνταξιούχων ΙΚΑ Χαλανδρίου – Αγίας Παρασκευής – Χολαργού – Ψυχικού αποφάσισε τη συμμετοχή του στη συγκέντρωση των συνδικάτων ενάντια στον προϋπολογισμό του 2023.

Οι συνταξιούχοι αναφέρουν σχετικά:

«Τον προϋπολογισμό του 2023 τον θεωρούμε άδικο και αντιλαϊκό γιατί και με αυτόν η κυβέρνηση φροντίζει να εξασφαλίζεται η κερδοφορία των μεγάλων επιχειρηματικών ομίλων. Αυτό

φυσικά έχει σαν αποτέλεσμα είτε στην κρίση τους είτε στην ανάπτυξή τους είτε και στον πόλεμό τους ακόμα , να μπαίνει ταφόπλακα στα συνταξιοδοτικά μας δικαιώματα, στα εργασιακά δικαιώματα παιδιών και εγγονιών μας. Έχει σαν αποτέλεσμα να παζαρεύονται τα σπίτια μας ,να παγώνουμε τον χειμώνα να προσπαθούμε να επιβιώσουμε κυνηγώντας ένα κομμάτι ψωμί.

Εμείς οι συνταξιούχοι που με τους αγώνες μας καταφέραμε να καθυστερήσουμε περικοπές , να αποσοβήσουμε μέτρα, να αποσπάσουμε κατακτήσεις συνεχίζουμε στο δρόμο του αγώνα. Συμμετέχουμε ενεργά στο συλλαλητήριο των εργατικών συνδικάτων, των αυτοαπασχολούμενων , των επιστημόνων, των φοιτητών και δεν παραιτούμαστε από κανένα αίτημα μας. Στα χειρότερα που μας ετοιμάζουν θα απαντήσουμε με πιο μαζικούς καλύτερα προετοιμασμένους και αποφασιστικούς αγώνες.

Δίνουμε συνέχεια μετά το συνταξιουχικό συλλαλητήριο στις 12 Δεκέμβρη, με μαζική παρουσία του σωματείου μας στο συλλαλητήρια των συνδικάτων το Σάββατο 17/12/2022 ενάντια στον άδικο – αντιλαϊκό προϋπολογισμό, στις 12:30μ.μ. στο Σύνταγμα με προσυγκέντρωση των συνταξιούχων στις 11:45 στην Ομόνοια.

Το Διοικητικό Συμβούλιο εύχεται σε όλους τους συναδέλφους και συναδέλφισσες καλή υγεία και καλές γιορτές».

The post Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ: Συμμετέχουμε στη συγκέντρωση ενάντια προϋπολογισμό του 2023 appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα