Σωματείο Εργαζομένων Δήμου Λυκόβρυσης-Πεύκης: Δεν θα πληρώσουμε ξανά την κρίση τους

Το Σωματείο Εργαζομένων Δήμου Λυκόβρυσης-Πεύκης καλεί όλες και όλους τους εργαζόμενους στο συλλαλητήριο των εργατικών κέντρων, των ομοσπονδιών και των συνδικάτων, την Τρίτη 13 Οκτωβρίου, στο Σύνταγμα, στις 18:30, όπου θα πραγματοποιηθεί προσυγκέντρωση, μισή ώρα νωρίτερα, στην Παλαιά Βουλή. Παράλληλα καλούν τον εργατικό κόσμο, την Πέμπτη 15 Οκτωβρίου, στις 10:00, στα Προπύλαια, σε απεργιακή κινητοποίηση.

Ειδικότερα,

οι εργαζόμενοι ζητούν από την Πολιτεία:

Αυξήσεις στους μισθούς και επαναφορά 13ου & 14ου μισθού.Μέτρα προστασίας της υγείας στους χώρους δουλειάς.Σταθερή και μόνιμη δουλειά για όλους και μονιμοποίηση όλων των συμβασιούχων, χωρίς όρους και προϋποθέσεις.Κάτω τα χέρια από τα Βαρέα και Ανθυγιεινά Επαγγέλματα (ΒΑΕ). Ένταξη και νέων ειδικοτήτων στα ΒΑΕ. Ολόκληρη η σχετική ανακοίνωση του Σωματείου Εργαζομένων Δήμου Λυκόβρυσης-ΠεύκηςΟλόκληρη η σχετική ανακοίνωση του Σωματείου Εργαζομένων Δήμου Λυκόβρυσης-Πεύκης Download

The post Σωματείο Εργαζομένων Δήμου Λυκόβρυσης-Πεύκης: Δεν θα πληρώσουμε ξανά την κρίση τους appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα