Σωματεία και μαζικοί φορείς της Νέας Ιωνίας: Χαιρετίζουμε τους εκατοντάδες που συμμετείχαν στη συγκέντρωση στις 8/10

Τους «εκατοντάδες που συμμετείχαν στη συγκέντρωση ενάντια στην ενεργειακή φτώχεια και την ακρίβεια» χαιρετίζουν σωματεία και μαζικοί φορείς της Νέας Ιωνίας.

Ειδικότερα, τα σωματεία και οι μαζικοί φορείς της Νέας Ιωνίας αναφέρουν:

«Χαιρετίζουμε τους εκατοντάδες του Ιωνιώτικου Λαού που έδωσαν μαχητικό παρόν στην πολύ μεγάλη συγκέντρωση ενάντια στην ενεργειακή φτώχεια και την ακρίβεια που οργανώσαμε 17 σωματεία και μαζικοί φορείς της Νέας Ιωνίας το προηγούμενο
Σάββατο

στην πλατεία Σημηριώτη.

Ιδιαίτερα χαιρετίζουμε τα μέλη των σωματείων και των φορέων που δεν άφησαν λεπτό να χαθεί και με αυταπάρνηση ρίχτηκαν στην μάχη της επιτυχίας του συλλαλητηρίου.

Καταγγέλλουμε τη δημοτική αρχή, η οποία ενώ ήταν ενήμερη για την πρόθεση εκπρόσωπων των φορέων να καταθέσουμε υπόμνημα με τα αιτήματα μας σε αυτήν, όχι μόνο απουσίαζε αλλά παράταξε ξανά αστυνομικές δυνάμεις ενάντια στον “εχτρό Ιωνιώτικο λαό”.

Η αλληλεγγύη είναι το όπλο μας και θα είμαστε δίπλα σε κάθε εργαζόμενο που δέχεται την επίθεση της εργοδοσίας, κάθε εργαζόμενο που δεν “προσαρμόζεται” με την φτώχεια και την εξαθλίωση, που έχει πάρει την απόφαση να “μην σφίξει και άλλο το ζωνάρι”.

Καλούμε κάθε εργαζόμενο, κάθε Ιωνιώτη και Ιωνιώτισσα να απευθυνθεί στα σωματεία και τους μαζικούς φορείς της Ν. Ιωνίας, να μπει στην δράση και από κοινού να διεκδικήσουμε λύσεις που θα καλυτερεύσουν τη ζωή μας.

Όλοι μαζί σαν μία γροθιά ώστε κανείς να μην μείνει μόνος του στο σκοτάδι και στο κρύο, ώστε κανένας μαθητής να μην κάνει μάθημα σε παγωμένες τάξεις και κανένας να μην αθλείται στην παγωνιά.

Ιδιαίτερα καλούμε τα μέλη μας να εντείνουν την δράση τους για την προετοιμασία της πανελλαδικής απεργίας την 9 Νοέμβρη. Καλούμε τον Ιωνιώτικο Λαό σε μαζική συμμετοχή στην απεργία.

Η επιτυχία της πανελλαδικής απεργίας θα αποτελέσει βήμα κλιμάκωσης ενάντια στην βαρυχειμωνιά που έχουν προετοιμάσει για εμάς τόσο η κυβέρνηση όσο και οι δοκιμασμένοι “παλιοί και νέοι σωτήρες”.

Μόνο ο λαός μπορεί να σώσει τον λαό, όλοι στη μάχη για την επιτυχία της πανελλαδικής απεργίας στις 9 Νοεμβρίου».

The post Σωματεία και μαζικοί φορείς της Νέας Ιωνίας: Χαιρετίζουμε τους εκατοντάδες που συμμετείχαν στη συγκέντρωση στις 8/10 appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Σωματεία, Νέας Ιωνίας, Χαιρετίζουμε, 810,somateia, neas ionias, chairetizoume, 810