ΣΕΠΕ «Γ. Σεφέρης»: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις 26/8 για την κάλυψη των κενών στα σχολεία

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στη Δ/νση Β’ Αθήνας οργανώνει ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. «Γ. Σεφέρης» την Παρασκευή 26 Αυγούστου, στις 11:30. O Σύλλογος ζητεί μεταξύ άλλων «να καλυφθούν όλα τα κενά από την αρχή της χρονιάς, να παρθούν μέτρα στήριξης των εκπαιδευτικών και της λειτουργίας των σχολείων και άμεσα μέτρα για αναπληρωτές και νεοδιόριστους, καθώς και προσλήψεις όλων των αναπληρωτών σε μία φάση».

Μάλιστα, ο Σύλλογος αναφέρει: Τα κενά σε εκπαιδευτικούς

όλων των ειδικοτήτων παραμένουν τεράστια. Είναι ενδεικτικό ότι την προηγούμενη σχολική χρονιά (2021-2022) πραγματοποιήθηκαν πάνω από 50.000 προσλήψεις αναπληρωτών, για να καλυφθούν στοιχειωδώς οι ανάγκες. Καλούμε το Δ.Σ. της ΔΟΕ να αναλάβει άμεσα την ευθύνη για την οργάνωση των διεκδικήσεων του κλάδου. Να προχωρήσει σε άμεσο αίτημα για συνάντηση με την πολιτική ηγεσία του ΥΠΑΙΘ. Να συντονίσει τη δράση του με το Δ.Σ της ΟΛΜΕ με τους γονείς για τα ζητήματα της λειτουργίας των σχολείων».

Διαβάστε την αναλυτική ανακοίνωση του Συλλόγου «Σεφέρης»Λήψη

The post ΣΕΠΕ «Γ. Σεφέρης»: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις 26/8 για την κάλυψη των κενών στα σχολεία appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα