Σε τραγωδία εξελίσσεται η σφοδρή κακοκαιρία στη Μάνδρα Αττικής – 7 νεκροί

Σε τραγωδία εξελίσσεται η σφοδρή κακοκαιρία στη Μάνδρα Αττικής. Πληροφορίες κάνουν λόγο στο Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο ειδήσεων για επτά νεκρούς μέχρι στιγμής, ενώ υπάρχουν και αγνοούμενα άτομα που ερευνάται αν έχουν πέσει θύματα της κακοκαιρίας ή έχουν καταφύγει κάπου.

Μία γυναίκα βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της, στην οδό Κοροπούλη στη Μάνδρα Αττικής, όπου εγκλωβίστηκε από τα νερά που έφτασαν σε πολύ μεγάλο ύψος. Στην ίδια περιοχή, εντοπίστηκε νεκρός ένας ηλικιωμένος ο οποίος παγιδεύτηκε στο διαμέρισμά του.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, ακόμα ένας άνδρας, ηλικίας περίπου 65 ετών,

βρέθηκε νεκρός σε προαύλιο χώρο, στην οδό Λεωνίδα Στάμου, ενώ ακόμα ένας άνδρας ηλικίας περίπου 50 ετών εντοπίστηκε νεκρός μεταξύ 2ου και 3ου χιλιομέτρου, σε υπαίθριο χώρο στην παλαιά Εθνική Οδό Αθηνών-Θηβών.

Επίσης δύο γυναίκες και ένας οδηγός βυτιοφόρου διακομίστηκαν, πριν από λίγο, στο Θριάσειο Νοσοκομείο, σύμφωνα με την Πυροσβεστική, λόγω των πλημμυρών.

Ειδικότερα, οι δύο γυναίκες που διαμένουν στην οδό Κοροπούλη, στη Μάνδρα, μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο με υποθερμία, ενώ ο οδηγός του βυτιοφόρου απεγκλωβίστηκε από το όχημα, το οποίο είχε ακινητοποιηθεί στο 6ο χλμ. της Θηβών – Βιλίων και επίσης διακομίστηκε στο Θριάσειο.

Παράλληλα, σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης τέθηκε η Μάνδρα, η Νέα Πέραμος και η Μαγούλα εξαιτίας των πρωτοφανών καταστροφών που προκάλεσαν τα έντονα καιρικά φαινόμενα.

Τα έντονα καιρικά φαινόμενα είχαν ως αποτέλεσμα να πλημμυρίσουν πολλά σπίτια, οι δρόμοι να μετατραπούν σε ποτάμια και οδηγοί να εγκλωβιστούν στα αυτοκίνητα τους. Τα σχολεία της Νέας Περάμου και της Μάνδρας, θα παραμείνουν κλειστά με απόφαση του αντιπεριφερειάρχη.

Στην παλιά εθνική, η κυκλοφορία των οχημάτων έχει διακοπεί στο 39o χιλιόμετρο, από Νέα Πέραμο προς Μέγαρα, ενώ στη νέα εθνική η κυκλοφορία στο ρεύμα προς Κόρινθο, στο 32o χιλιόμετρο, διεξάγεται μόνο από τη δεξιά και τη μεσαία λωρίδα. Από το 33 χιλιόμετρο μέχρι το 34 διεξάγεται μόνο από την αριστερή λωρίδα.

Τα προβλήματα στην περιοχή είναι τεράστια, αφού στη Νέα Πέραμο, στο Νεράκι, ο δρόμος μετατράπηκε σε ορμητικό ποτάμι και παρέσυρε αυτοκίνητα, σύμφωνα με μαρτυρίες στον ΣΚΑΙ. Σε πολλά σημεία το νερό έχει φθάσει σε ύψος το 1,5 μέτρο.

Οι Αρχές απηύθυναν έκκληση στους πολίτες να μην μετακινούνται προκειμένου να μην κινδυνέψουν και να διευκολύνουν το έργο των σωστικών συνεργείων.

The post Σε τραγωδία εξελίσσεται η σφοδρή κακοκαιρία στη Μάνδρα Αττικής – 7 νεκροί appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα