Σε λειτουργία ξανά τα δημοτικά καταστήματα Πεντέλης και Νέας Πεντέλης

Ακολουθώντας το κυβερνητικό πρόγραμμα για τη σταδιακή επαναλειτουργία των δημοσίων χώρων, ο Δήμος Πεντέλης επαναλειτουργεί σταδιακά τις δομές του, εφαρμόζοντας όλα τα μέτρα υγιεινής, ασφάλειας και τήρησης αποστάσεων.

Η αρχή έγινε τη Δευτέρα 11 Μαΐου οπότε τέθηκαν ξανά σε λειτουργία τα δημοτικά καταστήματα Πεντέλης και Νέας Πεντέλης, σε αντίθεση με τα ΚΕΠ των συγκεκριμένων Κοινοτήτων τα οποία παραμένουν κλειστά.

Ανοικτό,

όπως ενημερώνει ο Δήμος, παραμένει το Κεντρικό ΚΕΠ Μελισσίων, με ωράριο λειτουργίας από τις 7:30 έως τις 15:00, Δευτέρα με Παρασκευή, ενώ όποιος επιθυμεί μπορεί να κλείσει ραντεβού για οποιοδήποτε θέμα στον τηλ. αριθμό 213 2007000.

Για την ακριβή ημερομηνία έναρξης λειτουργίας του παραρτήματος των ΕΛ.ΤΑ. στη Δημοτική Κοινότητα Πεντέλης θα υπάρξει νεότερη ενημέρωση.

Εξακολουθούν να παραμείνουν κλειστές οι ακόλουθες δομές:

Παιδικοί Σταθμοί.ΚΑΠΗ. Κλειστά Γυμναστήρια.Υπαίθριοι αθλητικοί χώροι για το ευρύ κοινό/ελεύθερους αθλούμενους δημότες.Παιδικές χαρές.

Ο Δήμος Πεντέλης συστήνει στους πολίτες να εξυπηρετούνται με τους εξής τρόπους:

Τηλεφωνικώς από τις υπηρεσίες του Δήμου, στους αριθμούς που αναγράφονται στη δημοτική ιστοσελίδα.Τηλεφωνικώς στο Γραφείο Δημότη για θέματα καθημερινότητας, στους τηλ. αριθμούς 213 2050098-99.Μέσα από την ιστοσελίδα του Δήμου, όπου μπορούν να υποβάλλουν ηλεκτρονικά το αίτημα που σχετίζεται με την καθημερινότητα στην πόλη ή να εκδώσουν ηλεκτρονικά το πιστοποιητικό τους.Με το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο του Δήμου.

Αν υπάρχει ανάγκη πολίτες να παρευρεθούν στον Δήμο, θα πρέπει να έχουν κλείσει νωρίτερα συνάντηση στον τηλ. αριθμό 213 2050007, ώστε να αποφεύγεται η ταυτόχρονη παρουσία πολλών.

Τέλος, ο Δήμος Πεντέλης υπενθυμίζει:

«Χέρια πλένουμε, αποστάσεις τηρούμε, μάσκες φοράμε, είτε όπου είναι απαραίτητο, είτε όπου αυτό συνιστάται. Παραμένουμε Υπεύθυνοι! Μένουμε Ασφαλείς!».

The post Σε λειτουργία ξανά τα δημοτικά καταστήματα Πεντέλης και Νέας Πεντέλης appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα