Σε κλίμα κατάνυξης και συγκίνησης η πασχαλινή συναυλία του Δήμου Φιλοθέης – Ψυχικού

Σε κλίμα κατάνυξης και συγκίνησης λόγων των ημερών του Πάσχα έγινε η εξαιρετική καλλιτεχνική συνεύρεση του Μουσικού Πολιτιστικού Συλλόγου Ψυχικού «Η Ευτέρπη» και του Δημοτικού Ωδείου, στην πασχαλινή Συναυλία «Αιώνιο Φως», η οποία  πραγματοποιήθηκε στον χώρο της Καθολικής Εκκλησίας Αγίου Ιωάννη του Ψυχικού.

Στη συναυλία συμμετείχαν η Ορχήστρα Εγχόρδων, η Μικτή Χορωδία του ΜΠΣΨ «Η Ευτέρπη», υπό τη διεύθυνση του Τ. Ξηράκη, η Μικτή Χορωδία του Δήμου Φιλοθέης Ψυχικού, υπό τη διεύθυνση της Κ. Βασιλικού, καθώς και η Μικτή Χορωδία

του Συλλόγου Υπαλλήλων της Τραπέζης Ελλάδος, υπό τη διεύθυνση της Λ. Πετροπούλου.

Όπως αναφέρει η δημοτική αρχή, στο άρτιο αποτέλεσμα συνετέλεσε μεταξύ άλλων η ομπόιστα Σ. Νικολαΐδη που ερμήνευσε το κονσέρτο για όμποε του Haendel, υπό την διεύθυνση του Ε. Λορέντζου, ο καταξιωμένος πιανίστας Θ. Τζοβανάκης και η αναγνωρισμένη σοπράνο Μ. Πολυχρόνου που ερμήνευσε το έργο «Αιώνιο Φώς» σε σύνθεση του διεθνούς εμβελείας συνθέτη και καλλιτεχνικού διευθυντή του Δημοτικού Ωδείου Νέστορα Ταίηλορ.

«Ευχαριστούμε θερμά τους κ.κ Τάσο Ξηράκη, Νέστορα Ταίηλορ αλλά και τους συνεργάτες τους για τη μαγευτική βραδιά που μας χάρισαν», σημειώνει η δημοτική αρχή.

The post Σε κλίμα κατάνυξης και συγκίνησης η πασχαλινή συναυλία του Δήμου Φιλοθέης – Ψυχικού appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Δήμου Φιλοθέης – Ψυχικού,dimou filotheis – psychikou