Σε εορταστικό κλίμα η αποκριάτικη γιορτή της Μεικτής Χορωδίας Δήμου Αμαρουσίου «Τερψιχόρη Παπαστεφάνου»

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η αποκριάτικη γιορτή της Μεικτής Χορωδίας του Δήμου Αμαρουσίου «Τερψιχόρη Παπαστεφάνου» σε γνωστό κέντρο της πόλης, παρουσία δεκάδων μελών και φίλων της χορωδίας.

Εκ μέρους του δημάρχου Αμαρουσίου, Θεόδωρου Αμπατζόγλου, η εντεταλμένη σύμβουλος Δημοσίων Σχέσεων και σολίστ της χορωδίας Ρένα Χαλιώτη συνεχάρη τους διοργανωτές για την πρωτοβουλία της εκδήλωσης, «που συμβάλλει στη σύσφιξη των σχέσεων ανάμεσα στους χορωδούς, τις οικογένειές τους και τους φίλους της χορωδίας», όπως είπε.

«Ο δήμαρχός μας, σας στέλνει τους θερμούς χαιρετισμούς και την αγάπη

του και σας συγχαίρει για ακόμη μια φορά για τη σημαντική προσφορά και τη δυναμική παρουσία σας στο πολιτιστικό γίγνεσθαι, εντός και εκτός των ορίων της πόλης μας. Ο Δήμος Αμαρουσίου και προσωπικά ο δήμαρχος στέκονται αρωγοί στην προσπάθειά σας για να έχουμε τη χαρά να σας απολαύσουμε σε πολλές εξαιρετικές επόμενες συναυλίες» υπογράμμισε η ίδια.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε, μεταξύ άλλων, και ο πρόεδρος του ΟΚΟΙΠΑΔΑ, Πέτρος Κόνιαρης.                        

The post Σε εορταστικό κλίμα η αποκριάτικη γιορτή της Μεικτής Χορωδίας Δήμου Αμαρουσίου «Τερψιχόρη Παπαστεφάνου» appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα